Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Poslovno svjetovanje

poslovni ručakCiceron komunikacije i Poslovno učilište Filaks udružili konzultantske snage te pokrenuli projekt poslovnog savjetovanja u pauzi za ručak.

Prilagođen i intenzivniji proces individualnog savjetovanja daje i do 50% bolje rezultate, a posebno kada se on odvija u ležernijem, opuštenijem i neformalnijem tonu.

Mirela Španjol Marković, konzultantica Ciceron komunikacija, i Elvira Mlivić Budeš, konzultantica Poslovnog učilišta Filaks, vode vas na ručak. No budući da se obje tvrtke već godinama uspješno bave poslovnom edukacijom, savjetovanjem i osobnim razvojem, na tom ćete ručku imati 90 minuta kako biste ih pitali sve što vas zanima u vezi poslovnog i osobnog razvoja.

Mirela Španjol Marković je stručnjak za komunikaciju i retoriku te certificirani coach, a Elvira Mlivić Budeš stručnjak za razvoj malog poduzetništva, marketing i projektni menadžment te nepresušni izvor energije i poslovnih ideja. Višegodišnje Mirelino i Elvirino trenersko, savjetodavno i predavačko iskustvo u radu s ljudima uči ih koliko je nužno u edukaciji konstantno tragati za novim metodama prenošenja znanja te spoznavanja. Zato posebno podržavaju u svom radu prilagođen i intenzivniji proces individualnog savjetovanja koji daje i do 50% bolje rezultate, a pogotovo kad se on odvija u ležernijem, opuštenijem i neformalnijem tonu, kojem će u ovom projektu pridonijeti simpatičan prostor bistroa Pauza.

Dugogodišnje poslovne suradnice, ali i prijateljice, koje neprestano uče i jedna od druge, apsolutno se slažu u jednom: danas ne postoje ni odnos ni radno mjesto gdje nisu potrebne vrhunske komunikacijske, prezentacijske i socijalne vještine. Samosvjesna komunikacija, vjerodostojnost, autentičnost, osobna moć, osobni uspjeh, (samo)motivacija samo su neki od pojmova koji se u današnjim izuzetno kompleksnim međuljudskim odnosima nameću kao nužnost. „Način na koji komunicirate određuje koliko ćete biti uspješni, učinkoviti i zadovoljni u poslovnom okruženju. Jer ne dobivamo ono što zaslužujemo, već ono što komuniciramo. Dobra vijest je da se dobrim komunikatorom ne rađamo, nego postajemo osvještavajući, usvajajući i usavršavajući komunikacijske tehnike i alate.“ kaže Mirela Španjol Marković.

Uz trenersko, savjetodavno i predavačko iskustvo, Mirela i Elvira mogu se pohvaliti i dugogodišnjim poduzetničkim iskustvom zahvaljujući kojem, usprkos turbulentnim vremenima, i dalje rade posao u kojem uživaju. Kako Elvira voli istaknuti: „Znanje o tome kako pokrenuti tvrtku i održavati poslovanje 12 godina omogućava mi da svakodnevno živim svoju strast, a to je rad s ljudima. Otuda i moja neograničena volja za nastavak ovog poslovnog puta.“

Savjetovanje u pauzi za ručak održat će se u srijedu 25. rujna te 09. i 23. listopada 2013., od 13:00 do 14:30 sati, u bistrou Pauza, Preradovićeva 34.

Rezervirajte svojih 90 minuta na mirela@ciceron.hr i spojite ugodno s korisnim. Postavite pitanja o komunikaciji ili poduzetništvu Mireli i Elviri – one će s užitkom odgovoriti na svako od njih, i to uz ručak.

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *