Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Pogledajte pakleno zgodnu Nives

DGF_4836Nakon osvajanja Grand Prix-a publike na Međimurskom festivalu, Nives i dalje ne miruje; javnosti je danas predstavila novi pakleni spot za pjesmu ‘Inferno’.

Provokativnim demonskim plesom, kao i scenama egzorcizma u kojoj umjesto križa koristi nagradu Kiklop, a umjesto Biblije vlastitu knjigu ‘Gola istina’ ova sve popularnija pjevačica suvereno osvaja estradu dan za danom.

Ovaj novi, atraktivni video regionalnu premijeru ima čak u šest država. Osim Hrvatske, u Nivesinom atraktivnom i provokativnom video izdanju uživat će i tv gledatelji u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori pa čak i u Makedoniji.

- Već me danima pitaju što smo to spremili u ‘Infernu’, a ja svima sa smješkom odgovaram da budu spremni na neka nova pravila igre. Mislim da pjesma ovako specifičnog naziva zahtjeva i adekvatnu koreografiju kao i režiju dosad neviđenu na našem malom brdovitom Balkanu pa eto, nek se narod, veseli, uživa i komentira. Vjerujte mi, imat ćete za to jako puno razloga, samozatajna je pjevačica koja ne može sakriti da uživa u medijskoj gunguli koju izaziva svaki njezin nastup. A Nives, kaže, vrlo promišljeno planira kako da iznenadi svoje brojne obožavatelje čiji broj raste iz dana u dan, pogotovo jer svaki vikend nastupa u nekom drugom hrvatskom gradu, a klubovi su puni znatiželjnika koji žele čuti i vidjeti njezin show. Idući vikend u Trogiru, prvi će put izvesti specijalnu paklenu koreografiju na koncertu u klubu F1.

- Kad su me pozvali u Nivesin tim, niti sekunde nisam razmišljao trebam li to prihvatiti. Odmah sam rekao “da” jer u našem poslu svi znamo koliki je užitak raditi s Nives. Veliki je izazov bio u njezine kreativne ideje uklopiti 26 plesača i modela, ali mislim da smo vrhunski odradili posao i stvarno sam ponosan na učinjeno, istaknuo je čuveni hrvatski koreograf svjetskog glasa Igor Barberić koji je ponesen dobrom atmosferom na snimanju spota prihvatio i ‘najtežu’ ulogu egzorcista.

- Ma tko bi mogao odbiti Nives kad čujete ideju da u svom demonskom spotu želi imati i neuobičajenog istjerivača đavola. Bit će nemoguće ne komentirati ovaj spot nakon premijere, istaknuo je Barberić. Njegovim riječima pridružio se i redatelj spota Dario Radusin koji kaže:

- Nives je moja muza već nepunih godinu dana i očito je postala opak faktor na našoj estradi jer me nakon svake premijere njezinog spota zovu i njezine kolegice s estrade koje bi željele ponoviti nešto slično. To dovoljno govori da radimo pravi posao.

Kad su brojni sudionici snimanja, od modela, plesača pa do tehničkih radnika mislili kako ništa ne može nadmašiti viđenu koreografiju, Nives se potrudila dodatno ih iznenaditi. Na snimanje je naručila najveću zmiju u Hrvatskoj, mrežastog pitona Rihannu, čije se veličine, kaže, uplašila kao nikad u životu.

- Susrevši se s tom ogromnom zmijom prvi put u životu, noge su mi se odsjekle, mislila sam da nema šanse da joj se približim, a kamoli da plešem zamotana samo u zmiju. No, malo pomalo, shvatila sam da je piton jedna moćna i prekrasna životinja, nimalo agresivna prema ljudima i snimljene scene sa zmijom sad su mi najdraže u spotu, kaže Nives.

Foto: Danijel Galić

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *