Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Petar Grašo “zapalio” Lisinski

Petar Grašo 2Splitski pjevač na jučerašnjem je koncertu u Lisinskom ponovno osvojio srca publike svojim najvećim hitovima. Dvadeset godina karijere bili su odličan povod za jedan poseban koncert koji je trajao puna tri sata.

„Večeras nemam gostiju na pozornici, vas 1800 ste moji gosti“  – rekao je Petar Grašo i podigao publiku na noge. Hitove poput Idi, Lakše mi je s njom, Utorak, Moje zlato i drugi publika je pjevala zajedno sa slavljenikom.

Svečani ugođaj u Lisinskom uz Grašine najveće hitove obećanje su da su svi posjetitelji sa sobom ponijeli samo najljepše uspomene.

Međutim, Grašo niti ovom prilikom nije zaboravio da se dobro dobrim vraća, te posjetitelje pozvao da se priključe hvalevrijednoj akciji #SveZaMojeZlato.

Akcija je organizirana s ciljem informiranja što većeg broja ljudi o važnosti prehrane, zbog čega će se tijekom listopada organizirati radionice s korisnim savjetima i receptima koji se lako pripremaju.

Zbog velikog interesa publike i rasprodanog prvog koncerta najavljujemo i drugi koncert 21.10.2015.

Požurite po svoje ulaznice na blagajne Lisinskog ili na www.ulaznice.hr  i ne propustite drugu priliku da uživate u ovom spketaklu.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *