Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Perwoll Fashion.hr predstavlja službenu kampanju

02 Perwoll FASHION.HRModa je igra. Izlaz iz vlastite sjene. Pritom, u igri, često otkrivamo drugo ja. Bilo da ste dobro odigrali ili ne, efekt je gotovo uvijek zapanjujući.

Ovim bi se riječima mogao ukratko opisati kreativni koncept kampanje kojom Perwoll FASHION.HR najavljuje svoje najjače izdanje dosad. Ova modna priča, igra boje i sjene kao njezinog antipoda samo je uvod u igru koja će se odvijati na modnoj pisti u sklopu nadolazećeg Perwoll FASHION.HR-a od 14. do 18. listopada u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma.

Koncept izlaženja iz sjene za koji smo se odlučili u ovoj kampanji zapravo opisuje karakter cijelog našeg projekta jer je FASHION.HR dosad otkrio i lansirao niz novih dizajnerskih talenata, te se konstantno raznim aktivnostima trudimo publici demistificirati i približiti modu“, izjavio je Vinko Filipić, direktor FASHION.HR-a. Kroz igru svjetla i sjena, talentirani fotograf Franjo Matković odlično je utjelovio dualnu prirodu mode koja se u vrijeme modernih tehnologija i interneta pokazuje više nego prije. „S jedne strane, moda je opipljiva, šarena, privlačna, bogata, na cesti je, živi i konstantno mijenja formu. Zahvaljujući društvenim mrežama i raznim aplikacijama dostupna je svima, ali i dalje je mistična, kontradiktorna i dramatična. Takva je možemo reći i ljudska priroda, jedno lice pokazujemo svijetu, a drugo skrivamo za sebe“, objašnjava Matković.

Njegovo viđenje mode, utjelovile su dvije uspješne mlade manekenke iz agencije Talia models: Diana Radan i Ivana Vukušić. Za styling je zaslužan poznati stilist Ivan Friščić, dok se za frizuru pobrinuo tim Kevin Murphy pod vodstvom Katice Topčić. Šminka je djelo Kristine Pavlov.

Perwoll FASHION.HR održat će se od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, a nove kolekcije pokazat će svima dobro poznati dizajneri: Branka Donassy, Robert Sever, Aleksandra Dojčinović, Ivica Skoko, eNVy room, Marina Design, Martina Felja, Ana Maria Ricov, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Krie design, Ivana Barač, Vesna Sposa, 2B Boris Banović te mlade snage Morana Krklec, Marija Kulušić, Coded Edge, Obekei, Hedra design by Ana Jagić, i pobjednica natječaja LIFT Ana Bogdan. Svi ljubitelji mode mogu očekivati i goste iznenađenja.

Igra darivanja

Darujemo vam dvije VIP ulaznice za ovogodišnji Perwoll Fashion.hr

Sve što trebate napraviti, ako želite biti dio ove modne manifestacije je da nam napišete imena barem troje dizajnera koji će ove godine izlagati svoje kreacije na FHR-u. A mi ćemo random odabrati dvoje sretnika.

VIP ulaznica vrijedi za dvije osobe.

Igra darivanja traje do 11.10.2014.

Sretno svima!

Hvala svima na sudjelovanju, dobitnice su : Ivana Pazman i Vjeka. Dobitnice smo obavijestili emailom.

6 Responses to Perwoll Fashion.hr predstavlja službenu kampanju

 1. Ivana Pazman Rujan 24, 2014 at 2:35 pm

  Aleksandra Dojčinović, Ivica Skoko, Martina Felja

  Odgovori
 2. IVANA Listopad 5, 2014 at 1:57 pm

  Robert Sever, Martina Felja, Ivica Skoko, Vesna Sposa

  Odgovori
 3. Ivona Listopad 8, 2014 at 9:26 pm

  Aleksandra Dojčinović, eNVy room, Coded Edge, Martina Felja, Robert Sever, Ivica Skoko, Krie design, Ana Bogdan!
  :)

  Odgovori
 4. vjeka Listopad 11, 2014 at 10:52 am

  Vesna Sposa, 2B Boris Banović, Robert Sever

  Odgovori
 5. Patricia Listopad 11, 2014 at 5:13 pm

  eNVy room, Coded Edge, Martina Felja

  Odgovori
 6. Patricia Listopad 11, 2014 at 5:14 pm

  Ivica Skoko, Krie design, Ana Bogdan

  Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *