Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ovogodišnja Ultra započinje senzacionalnim nastupom

umfeu13b_196Ovogodišnje izdanje Ultra Europe po mnogo čemu će biti senzacionalno. Uz dosad najavljena imena koja predvode gotovo svi ponajbolji svjetski izvođači, od ovog četvrtka kreće treća po redu party ludnica za više od 180.000 posjetitelja iz preko 130 zemalja svijeta.

Početak događanja obilježit će veliki party u prostoru Giraffe Kluba u Splitu gdje će biti održan warm up event uz velika iznenađenja i ultimativni provod za sve posjetitelje.

sven_vaeth_01Nastup Svena Vatha u četvrtak izaziva iznimno zanimanje ljubitelja elektronske glazbe. Riječ je o DJ-u koji je u Njemačkoj tijekom osamdesetih godina napravio glazbenu revoluciju. Na sceni je tri desetljeća, a sredinom 90-ih je pokrenuo seriju partyja pod nazivom Cocoon. Radi se glazbenoj legendi koja je rasplesala milijune ljudi diljem svijeta i koji predstavlja opću kultura za svijet elektronske glazbe.

Osim uvodnog partyja, u prostoru Hemingwaya u Splitu, koji je od ove sezone specijalno preuređen i preimenovan u Giraffe klub, događanja i nastupi će se održavati tijekom cijelog vikenda. Točnije, od četvrtka sve do ponedjeljka ujutro. Tijekom četiri dana za DJ pozornicom u Giraffe klubu izmjenjivat će se redom Resless, Maurizio Schmitz, Christian Burkhardt, Sven Vath koji nastupaju u četvrtak tijekom partija otvorenja. U narednim danima slijede Alex Ranerro, Tube&Berger, Dosem, Sebastian Leger, Umek Coyu, Uto Karem. Subotu i nedjelju će pak obilježiti Christian Varela, Nicole Moudaber, Anna, Rub A Dub, Okac & Jock B2B, Galinac Galinac & Jolly Joke, Astralis, Angry Beats, Deep Deer te gosti iznenađenja.

Organizatori Ultra Festivala su svim posjetiteljima, kojih se ove godine očekuje preko 180.000 iz cijelog svijeta osigurali još bolji sadržaj uz iznimno bogat i nikad atraktivniji lineup, počevši od događanja u samom Giraffe klubu, pa do cjelokupnog line upa ovogodišnje Ultre.

Iznimno atraktivan prostor Giraffe kluba prima nekoliko tisuća posjetitelja obzirom na svoj koncept i veličinu prostora. Svi posjetitelji koji se ovaj vikend nađu u Splitu imat će jedinstevnu prigodu uživati u vrhunskoj zabavi Giraffe kluba te cjelokupnih događanja ovogodišnje Ultre.

Foto: Press/Arhiva

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *