Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Otvoren centar Elite Fit

Prije samo tjedan dana u zagrebačkoj Dubravi otvoren je „Elite fit“ centar za funcionalnost i sposobnost tijela. Službenim otvorenjem „Elite fit“ počinje s provođenjem specijaliziranog programa funkcionalnog fitnessa. Unutar 600 kvadratnih metara, polaznici će pod stručnim vodstvom četiri stručnjaka; trenera funkcionalnog fitnessa, dizača utega, gimnastičara i fizoterapeuta omogućiti razvoj fleksibilnosti, snage i izdržljivosti.

Elite Fit 1
„Elite fit“ je prvi funkcionalni centar vježbanja koji se za razliku od teretana u provođenju svojih programa ne koristi uobičajenim spravama za vježbanje već slobodnim ljudskim tijelom.
Centar se za razliku od drugih srodnih centara razlikuje jer djeluje kao zajednica koja veže ljude kroz međusobna natjecanja tijekom treninga organizirajući konstantne radionice tehnike pokreta, pravilne prehrane, psihičke spreme sportaša, poboljšanje kvalitete života nauštrb mijenjanja loših navika. Princip rada je na bazi grupe, a izuzev određenih termina, ne postoji način za samostalan rad. Prostor centra može primiti do 700 člana.

Elite Fit 5
„Program ‘Elite fita’ svakom polazniku osigurava izradu plana i programa vježbanja, kontinuirano praćenje i savjetovanje bez obzira na njihovu fizičku aktivnost, tjelesne predispozicije ili starosnu dob. Naša želja je polaznika pripremiti za svakodnevne aktivnosti tako da ne primjeti samo fizičke promjene na svome tijelu već i motoričke. Takvim sveobuhvatnim programom polazniku jamčimo kvalitetne rezultate“, istaknuo je Ivan Miličević voditelj centra.
U okviru centra provode se programi vježbanja prema standardima poznatog programa –funkcionalnog fitnessa. Riječ je o programu koji ne predstavlja specijalizirani fitness već namjerni pokušaj optimalizacije fizičke sposobnosti kroz kratke, intenzivne i raznolike treninge koji polaznike pripremaju da budu dobri u više, a ne samo jednom aspektu.
„Elite fit“, otvorenjem novog centra funkcionalnosti i sposobnosti tijela nastoji osvijestiti javnost o prednostima funkcionalnog fitnessa koji je u svijetu prepoznat kao vrhunski program brige o vlastitom tijelu i zdravlju te ponuditi novi način rekreacije.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *