Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Otkazani Let predstavio navijačku pjesmu!

San iz djetinjstva grupe Otkazani let sinoć se u potpunosti ostvario. Pred brojnom publikom, kolegama glazbenicima i medijima dečki iz Otkazanog leta sinoć su u Metropolis klubu predstavili svoj album prvijenac ‘Osmijeh mi daj’. Ponos, sreća i uzbuđenje samo su neki od osjećaja koji su vladali u bendu.

Ovo nije bila još jedna obična promocija, ovo je bila večer puna smijeha, zabave, veselja i pozitivne energije!

Kroz samu promociju sve prisutne vodio je Frano Ridjan, a kao posebno iznenađenje publiku je svojim trikovima zabavio i iluzionist Magic Leon.
Dečki iz Otkazanog leta svojoj publici priredili su večer za pamćenje, a na pozornici kao gosti pridružili su im se Marija Husar, Leo, Antonija Šola, Igor Delač, te Bojan Jambrošić. Uz spomenute goste, podršku Otkazanom letu došli su dati i Teška indrustrija, Kristijan Rahimovski, Adastra, Mladen Burnać.
Glazbeni producent cijelog albuma je Tihomir Preradović u čijem su studiju i snimane pjesme koje se nalaze na albumu.

˝ Osjećaj je fantastičan, podijeliti ovaj trenutak s toliko dragih ljudi koji su došli večeras ovdje zbog nas i dati nam podršku povodom izlaska našeg albuma prvijenca ‘Osmijeh mi daj’. Veliko hvala svima koji su od samog početka bili s nama i koji vjeruju u nas. Naš album prvijenac ‘Osmijeh mi daj’ izašao je pod okriljem diskografske kuće Hit Records koja stoji iza nas u svemu što radimo i koja nam je velika potpora.
Nadamo se da će publika iskreno uživati u albumu koji smo s puno ljubavi i truda pripremali. ˝
 - rekao je Pero Pavlović

˝ Odlična promocija, večer puna pozitivne atmosfere. Drago mi je vidjeti toliko ljudi, koji su od srca došli dečkima iz Otkazanog leta dati podršku i poslušati kako sve to zvuči. Svirka je bila odlična, publika je imala prilike čuti naš zajednički duet ‘Jutro bez nje’ koji se nalazi na albumu ˝ - rekao je Leo nakon održane promocije

Dojmove sa promocije rekao je i Igor Delač sa kojim su dečki snimili navijačku pjesmu ‘Uvijek vjerni’ : ˝ Doista nemam riječi kojima bi opisao dojmove nakon promocije albuma ‘Osmijeh mi daj’. Jednom riječju, oduševljen sam! Toliko pozitivne energije na jednom mjestu, to se ne događa svaki dan. Odlična organizacija i live svirka. Svima još jednom jedna velika čestitka, a posebno dečkima iz Otkazanog leta! ˝

Foto: Ognjen Karabegović

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *