Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Otkazan koncert Petera Gabriela

peter gabrielKako je ranije i najavljeno, u petak, 20. rujna,  počeo je povrat novaca za kupljene ulaznice za otkazani koncert Petera Gabriela.

Kupci koji su svoje ulaznice kupili na nekom od ovlaštenih prodajnih mjesta Eventima, povrat novaca moraju potražiti točno na mjestu gdje su ulaznicu i kupili, dok one koji su svoje ulaznice kupili putem interneta ljubazno molimo da pošalju mail na info@eventim.hr kako bi dogovorili način povrata sredstava.

Također, ukoliko je netko kupio ulaznicu u uredu Adria Zabave  ili je kupovinu izvršio plaćanjem Adria Zabavi preko računa ili predračuna, molimo da pošalje mail na branka@adriaentertainment.hr kako bi  dogovorili povrat novaca.

Naravno, ukoliko ne želite propustiti beogradski koncert Petera Gabriela, svoju ulaznicu možete zamjeniti za taj koncert, no samo do 23. rujna na prodajnom mjestu gdje ste kupili ulaznice.

Pozivamo Vas i na središnji koncertni događaj ove zime – božićni gala  koncert  Budapest Gypsy Symphony Orchestra koji se održava 13.12.2013. u KC Dražena Petrovića. Ako ste ljubitelj  progresivnog metala, za Vas smo pripremili koncert Dream Theatera koji se održava 3. veljače 2014.  Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim.hr i na svim ovlaštenim prodajnim mjestima sistema Eventim.

Ovim putem želimo još jednom iskazati žaljenje zbog svih eventualnih neugodnosti koje su prouzrokovane otkazivanjem ovog koncerta, te se zahvaliti našoj vjernoj publici na razumjevanju i strpljenju.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *