Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novosti sa CMC Festivala

CMC festival otkriva još nekoliko glazbenih imena koja će se, uz već poznate izvođače, predstaviti publici. Uz Eminu Jahović, posebni gosti festivala biti će i Igor Cukrov te Marija Masle i Mario Rucner.

SONY DSCMladi splitski pjevač Igor Cukrov dio je velikog filmskog projekta “Sanjaj Hrvatska – CROATIAN DREAM”, u okviru globalne kampanje GEW, Global Entrepreneurship Week, čija su glavna tema mladi koji žele postati uspješni poduzetnici. Igor Cukrov je dao svoj doprinos pjesmom “Sanjaj Hrvatska”. Pjesma će premijerno biti predstavljena na CMC Festivalu u Vodicama 15. lipnja, prije premijere filma koja je planiran 27. lipnja u Zagrebu.
“Neopisiva mi je čast sudjelovati u ovakvom filmskom projektu. To je za mene jedan veliki izazov, a pogotovo me veseli činjenica da pjevam baš službenu pjesmu i što ću to sve izvesti na CMC Festivalu”, rekao je Igor Cukrov.

 

 

 

Maria Masle i Mario Rucner Project nastupaju s pjesmom “El beso”. Autor teksta je Masle, glazbe Sven Gleđa, dok mu se u aranžmanu pridružio Mario Rucner. Maria Masle je mlada pjevačica latino glazbe na španjolskom jeziku, te će zasigurno publiku potaknuti na ples. Vrući latino ritam Masle i Rucnera te ugodan glas Cukrova upotpunjuju cijeli line up CMC festivala, i čine još jedan od mnogih razloga zbog kojih 15. lipnja morate biti na vodičkoj rivi.

Pjesme “Sanjaj Hrvatska” i “El beso” s prefiksom CMC FESTIVAL 2013 preuzmite na: radio.crorec.hr

Cijeli line up i program festivala možete saznati na facebook stranici www.facebook.com/CMCmusicfestival te na web stranici www.cmcfestival.com, na kojoj možete poslušati i sve pjesme s festivala.

Album CMC festival Vodice 2013.  kupite na shop.crorec.hr ili iTunes.
Youtube kanal: http://www.youtube.com/cmcfestival

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *