Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi ALDUK sweater će Vas osvojiti na prvu!

Poznati modni dizajner Ivan Alduk predstavlja posebno osmišljenu i ilustriranu majicu u suradnji s modnim on-line shopom „Šaptač Cipelama“.

alduk_saptac (2)Krativnost ne poznaje granice, a ona se u modi pretače iz uzbudljivih ready-to-wear kolekcija i kampanje u romantične priče s bridal predznakom ili pak u street style artikle koji žive svakodnevno kroz svoje vlasnice i njihove zanimljive modne kombinacije. Barem je tako u slučaju kreativnog dizajnera Ivana Alduka koji nam ovog puta u suradnji sa Šaptač Cipelama predstavlja limitiranu seriju majice koja je okosnica svakog dobrog stylinga. Popularni „sweater“ prikazuje slatku, ali buntovnu djevojčicu koja ne igra po tuđim pravilima već sama kreira vlastita pravila igre. Print za majicu je kreiran u suradnji s ilustatoricom Mayom Beus koja je između ostalog radila i za časopis Vogue, što ovom projektu daje dodatnu modnu čar.

Kombiniran uz traperice i tenisice ili pak uz suknju i visoke pete, novi ALDUK sweater će vas osvojiti na prvu i lako se uklopiti u vaš stil. Kompletno je proizveden u Hrvatskoj, od sto postotnog pamuka i eko boja, a dostupan je u limitiranoj seriji.

 „Ovo je bio jedan od projekata kojeg sam napravio s velikim guštom jer doista volim kada neka ideja i proizvod zaživi na cesti i u svakodnevnim prilikama, a ovo je upravo takav model majice koji se idealno kombinira za školu, faks, posao ili izlazak. Moda je u ovom slučaju jako demokratična jer se majica dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj može nabaviti za cijenu od 359kn i to putem stranice saptac.hr, izjavio je dizajner Ivan Alduk.

U glavnim ulogama modela u popularnom formatu street style kampanje, koju je snimila Mateja Vrčković, našle su se poznate modne blogerice Ana Karadžole, Dorin Bajzec i Marina Dugić.

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *