Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nogometne njuške u posjeti prvoligaškim klubovima

Nk-slaven-belupo1Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je u suradnji sa Aykon Linek9 timom pokrenula kampanju “Sportske Njuške”.

Prvi dio kampanje pod nazivom “Nogometne njuške ” se odvija u suradnji sa Hrvatskom Udrugom “Nogometni sindikat” te su do sada obišli tri prvoligaška kluba NK Slaven Belupo, NK Lokomotiva  te NK Zagreb.

Ciljevi i ideje projekta su promoviranje odgovornog vlasništva te aktivno bavljenje sa psima u svrhu smanjenja tolikog velikog broja napuštenih pasa.

Svaki pas zahtjeva mentalnu i fizičku aktivnost pa je tako jako dobar primjer bavljenjem sportom jer svaki dobar sportaš mora trenirati, tako i svaki vlasnik bi se trebao baviti sa psom kako bi mogao biti ponosan vlasnik dobrog i sretnog psa.

nk zagreb3

Nogometaši klubova Slaven Belupo, Lokomotiva i Zagreb su s veseljem podržali projekt te se ujedno i poigrali sa malom Buttercup, staffordicom spašenom od sigurne smrti te Toyem, udomljenim samoyedom pronađenim na cesti.

nk lokomotiva3

NKslaven-belupo

nk zagreb

Sljedeći tjedan ekipa “Nogometnih njuška” kreće u nove posjete od koji je prvi na redu NK Osijek , 11. svibnja u 11h, zatim slijede NK Hajduk 12.05. u 17 h te 13.05.2015. RNK Split u jutarnji satima i NK Zadar. Nakon kratke pauze “Nogometne njuške” će još posjetiti i RNK Rijeka, NK Istra 1961 te GNK Dinamo. Točni datumi i vrijeme će biti naknadno objavljeni.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *