Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nives dobiva Kiklopa ili slijedi ovrha

nives_celzijus-1

Čini se da su otklonjene sve pravne prepreke i da bi, ne dođe li do kakvog senzacionalnog obrata, Nives Celzijus konačno mogla preuzeti svog Kiklopa za 2008. godinu i knjigu Gola istina.

Naime, Županijski sud u Puli ekspresno je, u samo jednom danu, odbio žalbu Sajma knjiga u Puli, time i odgodu ovrhe pa samim time Sajmu knjiga slijedi ovrha u iznosu od 50 tisuća kuna, a direktorici sajma Magdaleni Vodopiji u iznosu od pet tisuća kuna ukoliko Nives Celzijus ne dodijeli Kiklopa do nedjelje 15.12.2013.

Podsjećamo, na prošlotjedno rješenje o ovrsi podnijeta je žalba kako bi se spriječilo pojavljivanje Nives  Celzijus na svečanoj dodjeli Kiklopa ove nedjelje u Domu hrvatskih branitelja u Puli zajedno sa svim ovogodišnjim dobitnicima.

Ukoliko se Nives ipak ne dodijeli nagrada, uslijedit će novo rješenje o novoj ovrsi u duplom iznosu i tako unedogled, sve dok direktorica Vodopija svečano ne uruči Kiklopa Nives Celzijus kako je to predviđeno statutom iste nagrade i kako se Kiklop dodjeljivao 2008. godine.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *