Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nives Celzijus predstavila “Golu istinu 2″

nives_DK (3 of 20)Okružena brojnim obožavateljima, Nives Celzijus predstavila je sinoć svoju novu knjigu ‘Gola istina 2′ u Bistrou Storia koji se nalazi u sklopu šoping centra Point na zagrebačkim Vrbanima. Odličnu atmosferu Nives je dodatno zagrijala otpjevavši svoj hit ‘Karanfili’, a o nastavku svog bestselera ‘Gola istina’ popričala je s književnicom Vedranom Rudan koja je i predstavila njezinu knjigu.

- Naravno da sam pročitala knjigu. Večeras sam se prvi put susrela s Nives uživo i potvrdila je sve ono sto sam o njoj i mislila, da je lijepa i pametna. Vrlo je talentirana, podržavam je u onome što radi i suosjećam u svemu što radi, jer živi u svijetu koji je pun mržnje prema ženama. Ona ima smisla za biznis i točno kuži zemlju u kojoj živimo, istaknula je Vedrana Rudan.

U prezentacijskom razgovoru s Vedranom, Nives joj je otkrila kako je jedno od glavnih poglavlja u knjizi posvetila i bivšem hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu.

- Milanović? Zašto mislite da sam pisala o Milanoviću? Pisala sam o Sanaderu. I ne vidim razloga zašto bi to bila tabu tema; pa on je komunicirao i s Antom Tomićem dok je bio premijer; dakle očito voli dobru literaturu, istaknula je Nives, dok je u knjizi detaljno opisala svoju prepisku s nekada moćnim premijerom i to samo nekoliko tjedana prije nego li je odstupio s vlasti.

Naša kontroverzna pjevačica i spisateljica javno je priznala kako je braku s nogometašem Dinom Drpićem nakon devet godina konačno došao kraj, a sve detalje svojeg ljubavnog brodoloma detaljno je opisala u knjizi.

- Ovoga puta uopće nisam vodila računa da zaštitim likove kao u prethodnoj knjizi. Gola istina 2 nastavak je Kiklopom nagrađenog prvijenca, a događaje koje opisujem, osobno sam prošla. Dovoljno sam sazrela kao autorica i kao žena da mogu otvoreno pisati o vlastitoj svakodnevici kao i o mnogim teškim, ali i lijepim trenucima koje mi svi prolazimo u svoja četiri zida. Nikad nisam glumila nešto što nisam, niti se drugačije predstavljala samo kako bi se nekome svidjela. Ova knjiga moja je životna ispovijest o svemu zanimljivome što se događalo posljednih godina i vjerujem da će to moja brojna publika prepoznati, naglasila je autorica.

Svoj primjerak ‘Gole istine 2′ možete nabaviti na svim kioscima diljem Hrvatske za 29,90 kuna.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *