Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Neviđeni spektakl u Sutgarttu

unnamed (4)Turneja “Hotel Nacional” Dine Merlina koja je u protekle dvije godine posjetila sve najveće stadione i dvorane u Europi, nastavlja ispisivati povijest time što prvi put dolazi u jednu od najvećih dvorana njemačkog grada Stuttgarta. Nakon gotovo dvije godine čekanja, brojni ljubitelji neprolaznih hitova najveće glazbene zvijezde u regiji uživat će u jedinstvenoj atmosferi i magiji koju donosi svaki Merlinov koncert, a po prvi put to će biti sutra, u subotu, 12. studenog u dvorani Glaspalast Sindelfingen u Stuttgartu.

“Tribine i vipovi su davno rasprodani. Očekuje se spektakl s još neviđenom produkcijom i nezaboravan show za sve posjetitelje, kako smo i navikli od Dine Merlina. Jako sam sretan što peti put organiziram koncert najveće regionalne zvijezde. Ovakav interes za neki koncert nikad nije zabilježen na prostoru cijele Njemačke. Siguran sam da će ovo biti najbolji koncert na ovom prostoru dosad. Fanovi dolaze iz cijele Europe, a dvorana Glaspalast Sindelfingen je jedna od najvećih i najboljih u okolici”, izjavio je organizator Brane Ivić, u ime produkcijiskih kuća Big Events i Magaza.

Nakon Stuttgarta turneja “Hotel Nacional” nastavlja se u švicarskom gradu Zurichu (26.11), a zatim stiže u Arenu Zagreb3. prosinca te u Beč, 10. prosinca. Sve datume turneje možete pratiti na:www.dinomerlin.com/turneja. Preostale ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti na:http://ticketshop.hr/hr/e/dino-merlin/963/

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *