Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

„NENO BELAN SE PRISJETIO ZGODE IZ KARIJERE: NA OTVORENOM MORU SMO PJEVALI O VANNI“

imager.phpJedan od najtraženijih i najizvođenijih kantautora na domaćoj pop sceni priprema veliki koncert na zagrebačkoj Šalati 9. lipnja gdje će  izvesti pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, “Vino noći”, “Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, “Sunny day”, kao i mnogih drugih. Uz zanimljive goste koji će mu se pridružiti u ovoj novoj koncertnoj avanturi, sve njegove obožavatelje očekuje vrhunski glazbeni doživljaj koji će produkcijski biti nastavak vrlo uspješne priče, na tragu posljednja dva koncerta u Domu sportova

Prigodom velikog koncertnog spektakla prisjetio se anegdota iz dugogodišnje karijere, a jedna od njih je i zgoda koja opisuje kako je nastala pjesma „Ka Vanna“, veliki hit koji je tražena pjesma na njegovim koncertima.

„Jednom smo iznajmili brod od prijatelja, on je kapetan broda inače,  ja i moj bend smo išli, nešto manje od dva tjedna na otvoreno more s tim brodom, sa kompletnom opremom u brodu, s bubnjevima, instrumentima. Tu smo uvježbavali aranžmane za novu ploču, radili pjesme, snimali demo snimke. Imao sam pjesmu koja je trebala biti bila u maniri „Sky calipsa“ i refren je trebao biti „Havana“ grad na Karibima, no budući da je bilo viška crnog vina, mi smo tu večer popili čašu viška i bilo je veselo, onda je netko počeo pjevati umjesto Havana – Kavana i nama se to dopalo, onda smo počeli svi  urlati „Kavana“ i onda nam je na pamet pala i treća ideja jer u dalmatinskom slengu kavana može značiti i Ka Vanna, kao pjevačica Vanna pivan ja, znači pjevam kao Vanna, bila je to zanimljiva igra riječi koja nam je bila simpatična i onda smo promijenili naziv pjesme. Pjesma je stvarno postala veliki hit i ljudi dan danas skaču na nju na mojim koncertima, a Vanna je pristala biti glavna glumica u mojem spotu uz nas četvoro, hvala joj“, kaže pjevač.

Kako je to bilo pogledajte u videu

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *