Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Neno Belan & Fiumens “Plugged / Unplugged” Valentinovo

Neno Belan potvrdio je da će mu se ovog vikenda na plugged/unplugged koncertima u Tvornici kulture pridružiti Detour i Jurica Pađen!

neno_belanDetour, autori mnogih domaćih uspješnica kao što su “Snijeg”, “Mjesec”, “Daleko”, “Plešem sama”, svojim će senzibilitetom i sjetnom romantikom, savršeno nadopuniti Belana, Fiumense i Mediteranski orkestar.

Jurica Pađen, Belanov veliki prijatelj, također će podržati koncerte i još jednom, pred publikom u Tvornici, pokazati zašto slovi za jednog od najboljih gitarista u Hrvatskoj i regiji.

Kao što je već najavljeno, velika dvodnevna glazbena fešta za zaljubljene, donosi zanimljiv koncept plugged-unplugged koncerta!

“Prvi će dio koncerta biti sličan prošlogodišnjem u Lisinskom, čista akustična svirka uz prošireni sastav – Mediteranski orkestar, a na polovici koncerta prijeći ćemo na električne instrumente i malo ‘zapapriti’ atmosferu,” izjavio je nedavno Neno Belan.

Zbog, kao i svake godine, velikog interesa publike, organizatori koncerta pozivaju sve koji planiraju ovaj vikend slaviti ljubav s Belanom, da požure po svoje ulaznice, dok ih ima, u Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 18) ili da ih potraže u sustavu Eventima.

Cijene ulaznica: Do 5. veljače 2015. / 90 kuna

Na dan koncerta / 110 kuna, autori mnogih domaćih uspješnica kao što su ”Snijeg“, “Mjesec“, “Daleko“, “Plešem sama“, svojim će senzibilitetom i sjetnom romantikom, savršeno nadopuniti Belana, Fiumense i Mediteranski orkestar.

neno_belan_Jurica Pađen, Belanov veliki prijatelj, također će podržati koncerte i još jednom, pred publikom u Tvornici, pokazati zašto slovi za jednog od najboljih gitarista u Hrvatskoj i regiji.

Kao što je već najavljeno, velika dvodnevna glazbena fešta za zaljubljene, donosi zanimljiv koncept plugged-unplugged koncerta!

“Prvi će dio koncerta biti sličan prošlogodišnjem u Lisinskom, čista akustična svirka uz prošireni sastav – Mediteranski orkestar, a na polovici koncerta prijeći ćemo na električne instrumente i malo ‘zapapriti’ atmosferu,” izjavio je nedavno Neno Belan.

Zbog, kao i svake godine, velikog interesa publike, organizatori koncerta pozivaju sve koji planiraju ovaj vikend slaviti ljubav s Belanom, da požure po svoje ulaznice, dok ih ima, u Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 18) ili da ih potraže u sustavu Eventima.

Cijene ulaznica
Do 5. veljače 2015. / 90 kuna
Na dan koncerta / 110 kuna

Foto: Press/Arhiva

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *