Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Najbolji glazbeni program Rujanfesta do sada!

Šesto izdanje Rujafesta predstavlja najbolje od domaće i regionalne glazbene scene! Na dvije pozornice Rujan i West u deset će dana nastupiti velikani pop, rock i etno glazbe.

Šesto izdanje regionalnog gastro – zabavnog spektakla Rujafest predstavlja najbolje od domaće i regionalne glazbene scene. U deset će dana u terminu od 13. – 22. rujna 2013. na prostoru tik do trgovačkog centra Westgate, na dvije velike pozornice Rujan i West nastupiti velikani pop, rock i etno scene, a ovogodišnji spektakl otvara Severina!

 

RUJAN POZORNICA / WEST POZORNICA

13.09. SEVERINA / CRVENA JABUKA

14.09. ŽELJKO SAMARDŽIĆ / MIROSLAV ILIĆ

15.09. MLADEN GRDOVIĆ I SLAVONIA BEND / NENO BELAN

18.09. JOLE I MAJA ŠUPUT / OPĆA OPASNOST

19.09. HALID BEŠLIĆ / ZABRANJENO PUŠENJE

20.09. JELENA ROZGA / SINIŠA VUCO

21.09. IVAN ZAK / MAGAZIN

22.09. DRAŽEN ZEČIĆ  / MIROSLAV ŠKORO

Delicije i okusi Hrvatske ali i cijele regije biti će prezentirani u brojnim gastro kućama  – Slavonskoj, Dalmatinskoj, Sarajevskoj, Zagorskoj, Kući dobre hrane i veselja, Makedonskoj i Rakijarnici, a za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park sa vlakom smrti.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Karte za sve koncerte ovogodišnjeg Rujanfesta moći će se kupiti na blagani Rujanfesta po cijeni od simboličnih 20 kn. Karte za koncert Severine mogu se osigurati u pretprodaji po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima (www.eventim.hr). Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *