Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

“Na ovim prostorima” Hladno Pivo

Još jedno iznenađenje pred veliki koncert na Šalati, izdan je video spot za singl “Na ovim prostorima”

Pripreme za veliko koncertno slavlje povodom 25 godina postojanja Hladnog piva na Šalati su pri kraju, momci su zagrijali svoje glasnice i instrumente i spremni su da svojim najvjernijim i dugogodišnjim obožavateljima ovaj Dan radosti uistinu učine sretnim!

Osim priprema za koncert, Hladno pivo je pripremalo još jedno iznenađenje za sve koji ih prate pa je tako nedavno objavljeni singl „Na ovim prostorima“ dobio i svoju video priču..

https://www.youtube.com/watch?v=qtPrgJMJWKM

Video spot za pjesmu koja je, riječima Mile Kekina, ‘nastala u jednom dahu’, režirao je poznati hrvatski redatelj Goran Kulenović Kula, nagrađen Porinom za najbolju režiju video spota upravo za „Politiku“ Hladnoga piva davne 2000. godine! Ovo je ujedno i njihov 11. zajednički spot, a ovu već provjerenu suradnju u montaži je finalizirao Slaven Jekauc.

image001Naša suradnja s ovim kreativnim duetom počela je davne 1999. godine. Od tada su se naredala mnoga remek dijela kao što su „Roštilj“,“ Zimmer frei“,“ Politika“,“Bački zagreb stuhpa šeja“, „Teško je ful biti kul“, pa sve do „Pravog ja“….
Spot za pjesmu „Na ovim prostorima“ priča priču o epskom putovanju malog čovjeka ka još jednoj asocijaciji naroda i narodnosti u kojoj se nada naći sreću i blagostanje.
Montažu spota i specijalne efekte potpisuje Slaven Jekauc bez kojih ovaj spot ne bi izgledao ni upola ovako glamurozno, da ne kažem fancy!’ – opisuje suradnju i ideju videospota Mile Kekin, a Zoki dodaje:
‘Spot se obračunava sa uvriježenim stereotipima i razlikama “balkanskog” i “zapadnoeuropskog” shvaćanja funkcioniranja današnjeg čovjeka… Na satirično ironičan način je prikazana težnja malog frustriranog balkanskog žitelja i pregaoca za odlaskom u bolje sutra u novu zajednicu naroda i narodnosti….’

Dok uživate u novim zvucima i slikama Hladnog piva, još jednom vas pozivamo na veliki Dan radosti, u subotu 25.5. kada će jedan od najvećih rock bendova sa ovih prostora proslaviti svoj 25. rođendan! Na pozornici Šalate podršku će im, kao support bend,
dati dugogodišnje kolege i bliski prijatelji Overflow, a svoju priliku da zasjene će dobiti i mladi bend Fraktura mozga koje su za opening act, putem Facebooka odabrali fanovi Hladnog piva.

Velika pozornica na Šalati otvara svoja vrata točno u 18h.
Ulaznice po cijeni od 80 kn još uvijek možete pronaći u sustavima Eventima, a na dan koncerta cijena će iznositi 110 kn.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *