Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Modna revija by DM

Predstavljamo vam modnu reviju Drogerie Markta: Lijepa ako to želim.

Uživajte. Ili ne. Vaš izbor.

Foto: Tomislav Rosandić

Naime ovu subotu, 25. svibnja održana je dm-ova modna revija „Lijepa, ako to želim!“ na kojoj su vrhunski hrvatski dizajneri predstavili svoje kolekcije. Profesionalne manekenke nosile su kreacije Morane Krklec, Larije Tatar, Zorana Aragovića i Katarine Džale, dok su dobitnice dm-ove nagradne igre dobile priliku nositi kreacije Juraja Zigmana i Hippy Gardena. Dvadeset djevojaka ovu je mogućnost zaslužilo jer je njihov „dm look“, koji su podijelile s fanovima dm-a na Facebooku, ocijenjen kao najbolji od prijavljenih.

„U dm-u smo, uz prekrasne kolekcije hrvatskih dizajnera, ovom modnom revijom htjeli pokazati da je uz malo truda i sreće moguće postići sve što se zamisli. Nadam se da je dm uspio u namjeri da djevojkama ostvari san da zablistaju u kreacijama poznatih hrvatskih dizajnera“, rekla je Gordana Picek, članica Uprave dm-a za nabavu, marketing i odnose s javnošću.

Osim prilike da nose kreacije najpoznatijih hrvatskih dizajnera, dobitnice dm-ove nagradne igre osvojile su i kreacije Juraja Zigmana i Hippy Gardena, a uz Sašu Jokovića, koji već tradicionalno sudjeluje u kampanji „Lijepa, ako to želim!“, za besprijekoran make-up i frizure manekenki bio je zadužen tim L’Oréalovih profesionalnih visažista i frizera koji su koristili proizvode L’Oréal Paris i L’Oréal Profesionnel.

Kako je za ljepotu bitno zdravlje i dobra fizička kondicija, dm je omogućio besplatne kondicijske treninge pod stručnim vodstvom Maria Mlinarića. Do 14. lipnja na Savskom nasipu sve rekreativne trkačice i one koje to tek žele postati, pripremat će se za nadolazeću dm žensku utrku koja će se održati na Bundeku 15. lipnja u sklopu dm green city projecta.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *