Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Mističan spektakl “Garden of Art”

GOA 4Klub Kalypso na plaži Zrće, ove je sezone pokazao novo lice i istaknuo se atraktivnim dizajnom integriranom u prirodan šumski ambijent, najkvalitetnijim sound sustavom na plaži, ali i praktički besprekidnim programom, bez pauze između festivala i partyja.

U ponedjeljak 13. srpnja, klub Kalypso i agencija Pro Eventum predstavljaju mističan spektakl vrhunske glazbe i scenografije: “GOA – Garden of Art“. Od tada je “GOA” u Kalypsu na rasporedu svakog ponedjeljka.
“Garden of Art” je spektakuran, mističan program s vrhunskom scenografijom, koji će se održavati svakog ponedjeljka u klubu Kalypso i najatraktivniji je tjedni program kluba. Glazbena tematika je Future House, relativno novi glazbeni žanr, kojeg su osnovali vodeći producenti današnjice Oliver Heldens i Robin Schulz, te je aktualan svjetski trend u elektronskoj glazbi.
unnamedU ponedjeljak 13. srpnja će za glazbeni dio GOA programa na pozornici kluba Kalypso zablistati sjajna B. Jones, resident DJ-ica kluba Pacha Ibiza za svjetsku turneju. Biti će tu i poseban GOA dance show, D-Queens act, atraktivan cirque act na visećem hula-hopu i mistično kostimirane sexy plesačice.
U nedjelju 12. srpnja u klubu Kalypso započinje Forever Croatia festival, a GOA u ponedjeljak je upravo dio tog festivala, koji traje do 16. srpnja.
15. srpnja na Zrću (Papaya / Aquarius / Kalypso) službeno započinje i najveći i najpopularniji hip-hop / r&b festival u Europi, Fresh Island Festival 2015. Službeni Warm Up party Fresh Island festivala odSoul Electronics s nastupom “ALL STAR DJ-a” festivala biti će 14. srpnja od 23:00h samo u klubu Kalypso, potom je od 15.7. festival na čitavoj plaži, a posljednji dan festiala 17. srpnja održat će se i u klubu Kalypso (po završetku Forever Croatia festivala), kao i službeni Afterparty čitavog Fresh Island festivala, koji kreće 18.7. od 6:00h ujutro, samo u klubu Kalypso. Više detalja možete potražitit na službenog Webu: www.kalypso-zrce.com.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *