Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Marko Tolja & The Latefour Quartet

markoSvega četiri dana ostalo je do koncerta Marka Tolje & The Latefour Quarteta u Vip Clubu u Zagrebu. Ovu subotu, 25.05. Marko Tolja sa svojim Quartetom predstavlja jazz standarde i pop/rock hitove, a među njima, otkriva Tolja, naći će se obrade pjesama kao što su “Welcome to the Jungle” Guns N’ Rosesa i to u jazz maniri, pjesma “Billie Jean” Michaela Jacksona te neke pjesme legendarnih Beatlesa.
Tolja će pozornicu Vipa zauzeti s članovima The Latefour Quarteta koji čine nagrađivani i vrsni glazbenici: Borna Šercar za bubnjevima, Zvjezdan Ružić na klaviru, kontrabasist Goran Rukavina te gitarist Zoran Majstorović.
Marko Tolja najavljuje iskonsko muziciranje i improvizaciju, bez puno ušminkane produkcije: „Nakon što sam kroz cijelu svoju dosadašnju karijeru koketirao s jazzom, sada sam odlučio razdvojiti pop, kantautorsku karijeru i jazz. Oduvijek sam bio sklon tom glazbenom pravcu i vrijeme je da se i toj ljubavi posvetim – ovaj koncert je početak!“, kazao je Tolja koji se s dečkima priprema za nastup, a na putu za jednu od proba nastala je i ova fotografija

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *