Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Mala škola za muškarce

muskaracDragi naši muškarci, s ponosom vam predstavljamo novu kolumnu posvećenu samo vama. Razlog tome lezi u tome da je 40% naših čitatelja upravo muškog roda, iako su članci često namijenjeni pripadnicama ljepšeg spola.
Zato smo odlučili otvoriti kolumnu sa savjetima samo za vas. Ovdje ćete moći pratiti najnovije trendove u osvajanju žena, ali također ćemo vas podsjetiti na tradicionalne vrijednosti koje su “must have” svakog modernog muškarca koji drži do sebe.
Želimo da budete kreativni u osvajanju svoje izabranice, te ju često iznenadite lijepim ponašanjem, gestama ili sitnicama koje život čine lijepim.
Također vas potičemo da nam pišete i sudjelujete u komentiranju. Ovo moderno dobra izazov je za oba spola i ponuditi ćemo rješenja onima koji će nam pisati.
Prva tema s kojom ćemo početi je  – zašto je ne mogu pronaći?
Naravno, vašu partnericu, ljubav, djevojku ili ženu. Mnogi se muškarci žale da su u današnje vrijeme žene ovakve ili onakve i radije izabiru biti solo ili imati kratke avanture.
Želimo vam dati jednostavno rješenje – budite ono sto želite dobiti!
Ako želite prisnost, nježnost, ljubav i partnericu, dakle duboki odnos, morate to i pružiti.
Ništa se ne događa odmah, potrebno vam je vrijeme da izgradite odnos i budete sami primjer toga sto želite u vezi.
Ako vam je više stalo do strasti, budite strastveni i pokažite to na sve načine. Budite prvi, pokažite to iskreno, ne čekajte da žena preuzme inicijativu, jednostavno se usudite, jer one uvijek žele, kako evolucija nalaze, biti ulovljene i izabrane.
muskarac_3To je genetski tako zapisano u ženama, no današnji lov se promijenio, i puno vise inicijative žene pokazuju. Dakle odvažite se, probajte, djelujte sigurno i iskreno i rezultat će doci.
Jako je bitno da definirate samom sebi što želite i u kakvoj ste životnoj fazi.
Budućoj partnerici također to primjereno iskomunicirajte, kako ne bi bilo razilaženja mišljenja. Žene uvijek cijene iskrenost, jer im to daje sigurnost. Nije potrebno uljepšavati priču ili vaše stavove o bilo čemu, budite svoji, prirodni i ponovno primjer toga sto želite dobiti od partnerice.
To je sexy, biti svoj, iskren i siguran u sebe. Čak i ako želite imati samo ljubavnicu ili prijateljicu, usudite se to reci otvoreno i nikada, ali baš nikada, ne govorite ono što ne želite da vam se ostvari u odnosu.
Žene su puno intuitivnije nego što mislite, i neće se osijećati dobro u vašem društvu ako osjete laži, manipulaciju ili skrivene namjere.
A što se seksa tiče, također budite primjer!
Otvoreno recite u čemu uživate, kao i to što ne volite. Intimnost se stvara pomalo, i gradite ju i riječima i dijelila, koliko god vam to teško bilo.
Žene vole komplimente, ne budite škrti s njima, pohvalite ju.
Kritika neka bude uvijek konstruktivna i izbjegavajte ista govoriti kad je ona ljuta.
Kad se smiri, argumentirano iznesite sve sto želite, i biti ćete kralj svojoj kraljici.
Partnericu ćete pronaći tako da budete primjer toga sto tražite. Jednostavno je!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *