Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Madonna otkazala koncert!

Koncert  kraljice  popa trebao se održati 11. Lipnja, no kako kažu u Adria Entertaimentu koncert je otkazan zbog logističkih razloga.

Svi kupci ulaznica svoj povrat novca mogu ostvariti od 19. ožujka 2012. na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupili. Fanovima koji su svoje ulaznice kupili online će se na iznos vratiti na njihove kartice.

- Nažalost, u svijetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne na dobrobit korporacije. U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona. Obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizirati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi donio gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali otkazati. Povrat novca počinje 19.3. i trajat će dok god i zadnji kupac ne dođe po povrat novca za svoju ulaznicu. Znamo da ovakva odluka o otkazivanju može imati utjecaj na tržište, ali naša dugogodišnja korektnost prema publici i međusobno povjerenje, sigurni smo, nadvladat će i ovaj izazov, te to povjerenje neće biti narušeno – izjavio je predsjednik Uprave Adria Entertaiment, Vladimir Ivanković.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *