Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ljubavni valovi ljeta donose Jesenske bure

horoskopStigao je kraj Ljeta, polako i sramežljivo nam otkriva Jesensku scenu koja nam već kuca na vrata. Prvi dani škole vraćaju nas u užurbani tempo života, nježno nam oblače duge rukave,  te nas lagano ušuškavaju ispod popluna koje smo ponovno izvadili iz ormara… Gužve po gradu, vožnja u kolonama, nervoza i gestikulacije rukama i očima nisu se promjenile od prije par mjeseci. Što se mjenja u pojedinim svjetovima? Što se pomiče u ovoj Jeseni koja nam dolazi? Da li Vam je ovo Ljeto donijelo novi Jesenji scenarij ili je sve ostalo na starim daskama pozornice po kojoj i dalje plešete isti stari ples, iste korake, isti tekst i vrtite istu rolu. Isti glumci.

A možda je ipak ponekima malo drugačije… Vrativši se u stare role životnog filma donijeli ste nešto novo što Vam boji određene scene, a možda Vas one i malo plaše. Možda se baš i ne snalazite ponovno gledajući zaboravljene scene života u bojama. Ipak navikli ste vašu dušu na siva ili crno bijela emitiranja istog filma koji je već toliko istrošen da pucaju role na kojima se vrti.

jesen_srećaJesenski period će Vas dovesti pred odluke. Pred promjene koje su ključne, promjene bitnih stavova u Vašem životu. Nevezane su promjene za neku osobu koja Vam je ušla u život i donijela malo boje u Vaš crno-bijeli film. Padaju maske svih onih „prijatelja“ i rodbine koja će dušebrižnički pokazivati koliko Vas voli i koliko se brinu za Vas.

Naime, ovu jesen VI odlučujete kako ćete obojati zidove predsoblja Vašeg života u koji ulazite kao nova osoba. Sretnija, mirnija, jača, slobodnija… i mogao bih još pisati kakva ćete osoba biti nakon što odlučite da Vam osmijeh krasi lice i pojavu u starim sivim scenama Vašeg življenja.

Promjene se događaju globalno. Ponajviše onim vatrenim znakovima koji su započeli transformaciju prije nego li je Saturn izašao iz Škorpiona i ušao u Strijelca, a naročito da ne spominjem period retrogradnosti Saturna koji je donio eksplozije i granate, a sada polako smirivanje, ulazeći i  vraćajući se u znak Strijelca. Dok stoji još do kraja rujna u Škorpionu imat ćemo kontemplacije, imat ćemo analize koje će nas postavljati pred ispite. Koliko ste narasli i spremni biti sretni i zadovoljni? Osobe koje nisu spremne pratiti Vas u korak  na Vašem putu transformacije i promjena, kaskaju iza Vas i usporavaju Vaš rast. Vi ih vučete za sobom i tako činite vlak u kojem ste kao lokomotiva zakačili u kolonu samo još jedan vagon, a ni sami ne znate što je u njemu i što vučete. Slijedi otpuštanje vagona… Jedan po jedan vagon ostaju na životnoj pruzi dok Vaša lokomotiva vozi brže, lakše i stabilnije.

jesen_lišće_putOtpuštanja „tereta“ će biti pogotovo krajem rujna koji će Vas toliko promijeniti, da Vas pojedine osobe koje bi Vam mogle biti najbliže, neće prepoznati. Naime, sukladno Neptunu u Ribi, koji će Vam donositi i dalje svakakve ideje u Vašu kreativnu emociju, preporučujem da izostavite one loše energije koje bi Vas mogle odvesti u razmišljanja o ponovnom otvaranju prošlosti, te bilo kakvim razgovorima i osvetama kojima pokušate dokazati kako ste sada dobro. To će biti Vaš tron tada kada počnu drugi pričati o tome  ili, čak što više, šutiti o Vama jer im više ne ćete biti centar u koji će slati energije, kako dobre tako i one manje dobre, a njih je u ovom periodu više nego što mislite.

Mars, Venera i momentalno Mjesec u Lavu, pridonijet će samo Vašoj energiji seksipilnosti koja pršti te, htijeli Vi to ili ne, bit ćete magnet za one kojima su oči gladne. Pokušajte komunikaciju svesti na minimum sa takvim gladnim očima. Ne dopuštajte da shvate Vašu tajnu formulu za osmijeh i zadovoljstvo. Ako već znaju ili sumnjaju, dignite glavu i budite još jači u toj energiji sreće i zadovoljstva, a vaš mač za one koji Vas sputavaju je jednostavno ignoriranje jer i sami znate da je Kozmos neukrotiv – on vraća udarac baš tamo gdje najviše boli i kada najviše treba. Zato pustite Kozmosu da odradi svoje, a Vi idite dalje svojim putem  kojim koračate svjesnije nego ikada prije.

28904_472587389457622_1502007311_nU ovom periodu se posvetite viježbama, kako za um tako i za tjelo, pogotovo za kralježnicu i za mišiće koji će Vas držati i podupirati tamo gdje ste padali ranije, a dobro će doći i detoksikacija kroz nekoliko posijeta saunama i vrlo odmjerenu prehranu.

Vrijeme je da Jesen dočekate kao nikada do sada – nova osoba zahtjeva novo ruho! Duša neka Vam se smije uraganima Jeseni koje ćete Vi uspješno zaobilaziti.

Uživajte u dolasku Jeseni sa jesenskim plodovima i šarenilom. Neka se osmijeh na vašem licu ne skida! Kako pada lišće, tako neka padaju i sve one energije i misli koje su Vas ranije mučile i stvarale Vam blokade donoseći suze u oči. Putujte i ne budite na onom mjestu koje već predobro poznajete. Upoznajte nova mjesta i upoznajte nove ljude, zajedno sa nekim koga volite.

Želim Vam lijep i sretan ulazak u Jesensko razdoblje, puno izobilja ljubavi i mira.

Vaš Dennis Nusret Jašarevski

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *