Ledeni Shoot – vrućeg temperamenta!

jegerPrizemljen, ali sklon iznenađenjima. Na prvu diskretan, a zatim vrlo direktan.

Ledeno hladan dok grije iznutra – sve te suprotnosti sudaraju se u najžešćem žestokom piću ove sezone. Oštar na jeziku kakav jest, nije za svakoga, no odabrani će ga znati cijeniti. Upoznaj SchaRf, novo piće s karakterom!

Jägermeister SchaRf najpikantniji je Jägermeister koji je dosad izašao iz njemačke tvornice Curta Masta, a njegovi snažni akcenti đumbira i korjenastog srodnika galangala zapalit će tvoja osjetila.

Baziran na Jägermeisterovoj jedinstvenoj biljnoj recepturi i prepoznatljivim notama, s naznakama citrusa i suptilnom slatkoćom koje tvore skladan profil okusa, SchaRf na svako novo kušanje pokazuje svoju nepredvidivost.

Tvoji seokusni pupoljci ne mogu uspavati od njegovih akcenata savršeno odmjerene jačine.

Ne brini, ta se pikantnost ne može se usporediti s grubom, neumjerenom ljutinom čili papričica.

Radi se o profinjenijoj, aromatičnoj žestini đumbira koja pretvara ovaj ledeno hladni shot u navalu ugodne topline koja se širi tijelom.

OKUS: Okus se otvara osvježavajućim notama svježe ribane limunove korice.

Ubrzo nakon toga, navrh jezika pojavljuje se toplo, ugodno peckanje obilježeno oštrim akcentima đumbira i galangala.

Oni u ovoj paleti vode riječ, istovremeno dominirajući i osnažujući druge, sofisticiranije note. U tom zavodljivom, savršeno uigranom plesu čak 56 različitih biljnih sastojaka, cijelo iskustvo podcrtano je završnom svježinom limete i limuna. Sve mu to daje odvažnost i vrlo pamtljiv karakter zbog kojeg će vas Jägermeister SCHARF s lakoćom zavesti.

jeger_2

BOJA: prozirno jantarna, nešto svjetlija od klasičnog Jägermeistera.

OPTIMALNA TEMPERATURA ZA POSLUŽIVANJE: -18 °

Najvrući Jägermeister svih vremena savršeno je poslužen kao ledeno hladan shot. Baš kao i klasični Jägermeister, miljenik je partyja, ali također izvrstan izbor za rane večere, urbane koncerte, otvorenja izložbi, konceptualne dućane, gaže na otvorenom itd.

Nije za nestrpljive, usijane glave. Kao i osveta, najbolji je serviran ledeno hladan!

Jägermeister SchaRf je piće snažnog karaktera, za one koji se ne boje iskočiti iz šablone, reći naglas svoje mišljenje I stati iza njega. I baš kao što su takvi ljudi često oštri na jeziku, točno tako bismo mogli opisati i SchaRf.

A SAD NAZDRAVIMO UZ NEŠTO ŠARF!

Igra darivanja

Darujemo 6 boca I 2 limted edition majice najvećim ljubiteljima ovog ukusnog pića.

Datelje igre darivanja potražite na našoj službenoj Facebook stranici.

Živjeli!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *