Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kraljevski party u srcu Monaka

TAG Heuer Monaco PartyProteklog vikenda u Monaku održala se utrka Formule 1. Noć prije utrke na brodu Sea Dream usidrenom u luci Monako ukrašenom bojama branda Jean-Claude Biver, predsjednik Odjela za satove LVHM grupe i Direktor TAG Heuera, dočekao je goste na cool ekskluzivnoj zabavi s Carom Delevingne (koja je na Grand Prix utrci bila i „gird-girl“), Fernandom Alonsom i momčadi McLaren-Honda, momčadi s kojom TAG Heuer ove godine slavi 30 godina partnerstva – najduljeg partnerstva u F1 što je samo po sebi jako simbolično. Sve goste u opuštenoj atmosferi zabavljao je DJ Mark Ronson za proslavu jedinstvene povijesti TAG Heuera u automobilizmu i konkretno u odnosu s AKM-om, slavnim organizatorom Grand Prix utrke, institucije koja 2015. slavi 125. godišnjicu postojanja.

Jean-Claude Biver, predsjednik Odjela za satove LVHM grupe i Direktor TAG Heuera, rekao je: „Sport je osjećaj, on je uspijeh, radost, nada, izdržljivost, učinkovitost. Sve su to kvalitete koje se pronalaze i u TAG Heuer satovima. I na kraju: Švicarska avangarda od 1860. naš je slogan. Način razmišljanja koji nas pokreće, danas više nego ikad, je da budemo inovativni, povezani s budućnošću, tehnološki razvijeni, svježi i dinamični. Naše aktivnosti u Monaku spajaju sve ove sastojke, one luksuznog brenda sa svim značajkama visoko-kvalitetnog proizvoda, ali još uvijek pristupačnog proizvoda.“

Povijest TAG Heuera blisko je povezana s Automobilističkim klubom u Monaku. Od Juana Manuela Fangia do Fernanda Alonsa i Jensona Buttona, najveći prvaci automobilizma odigrali su ulogu u TAG Heuer legendi. Isto stoji za sve automobilističke utrke, ali među njima se ističe najprestižnija i jedna od najstarijih automobilističkih utrka na svijetu – kultna Monaco Grand Prix. Na ovoj stazi TAG Heuer zauzima posebno mjesto zapisano u velikim povijesnim analima.

Švicarski proizvođač satova polako niže najveći broj pobjednika Monaco Grand Prix utrke: Niki Lauda, Jody Scheckter, Alain Prost, Ayrton Senna, Mika Häkkinen, David Coulthard, Kimi Räikkönen, Fernando Alonso i Lewis Hamilton, svi su oni TAG Heuerovi ambasadori koji su ovdje oborili kockastu zastavicu. Od 2011. TAG Heuer i Automobilistički klub u Monaku još više učvršćuju svoj odnos potpisivanjem povijesnog a sada i sveobuhvatnog sporazuma: Službeni partner, Službeni sat i Službene sunčane naočale.

Povodom 30. godišnjice bliskog partnerstva s McLarenom, TAG Heuer je ove godine predstavio posebno izdanje svoje slavne kolekcije Formula 1.

**************

O TAG Heueru

TAG Heuer, avangarda Švicarke proizvodnje satova od 1860. Od tada TAG Heuer nastoji gurati granice sve dalje, proizvodeći veličanstvene satove za one koji vole prkositi konvenciji. Tehnička izvrsnost nastala je jako rano kako bi se postigla točnost u kontroli vremena. Dugogodišnja partnerstva s automobilizmom, natjecanjima, umjetnicima i karizmatičnim ambasadorima odražavaju timski rad, hrabrost i strast za izazovima koji potiču TAG Heuer da se izdigne iznad tradicija proizvodnje satova. Identitet branda – Švicarska avangarda od 1860. – usko je vezan s temeljnim principom nekonformizma. Slogan #Dontcrackunderpressure (eng. ne pucaj pod pritiskom) više je od puke izjave. To je stanje uma.

Foto: Press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *