Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Koncertni velemajstor i glazbena legenda u Opatiji

unnamed (1)Opatija i ‘Ljetna pozornica’ u subotu 25.07.2015., definitivno će biti pretijesna za sve obožavatelje koncertnog velemajstora i glazbene legende Zdravka Čolića.

Šest godina od koncerta koji je ‘razgalio Opatiju’ miljenik svih generacija svojoj voljenoj publici priprema još jednu večer za pamćenje.

Koncert će imati i specijalni naziv „Gala večer 2“, a koji se referira na izuzetnu istoimenu uspješnu večer iz 2009-te godine. Sam Čola priprema brojna iznenađenja za tu, kako sam priznaje posebnu večer.

Uz potporu prepune ‘Ljetne pozornice’, vrhunskih glazbenika, plesnog ansambla, spektakularne produkcije, Čola će izvesti brojne starije hitove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ali i nove ‘Esma‘, ‘Što ti dadoh‘ ili ‘Zar se nismo shvatili’ s aktualnog albuma ‘Vatra i barut’ u izdanju Hit Recordsa.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 160 kn, 300 kn VIP, odnosno 190 kn, 350 kn VIP na dan koncerta, potražite putem sustava ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Tisak Media centara diljem Hrvatske, Dallas Music Shop Rijeka i ostalim prodajnim mjestima sa web stranicewww.ticketshop.hr.

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto, subota 25.07.2015. Opatija (Ljetna pozornica), jer za koncert Zdravka Čolića uvijek se traži ulaznica više!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *