Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Koncert iz snova Hari Mata Harija

Hari Mata Hari Lisinski 01_06_2015Pred vama je jedinstvena prigoda da uživo poslušate intimnu glazbenu priču jednog od najboljih regionalnih izvođača. Upravo to priuštit će vam jedan od najpoznatijih i najpopularnijih izvođača ljubavnih balada Hari Mata Hari, na velikom koncertu 01.06.2015. u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Lisinski.

Koncert pod nazivom ‘Glazbena trilogija’ svojevrsna je ‘intnimna glazbena ispovijest’ pjevača koji više od 30 godina oduševljava publiku bezbrojnim hitovima, rasprodanim turnejama i nastupima.

Uzbuđenje pred ovakav koncert nije krio ni sam Hari koji nam je rekao – ‘Već godinama sanajam da spojim tri glazbena stila na jednom svom koncertu. U Lisinskom  ću zagrebačkoj publici prezentirat svoj san. Prvi dio trilogije je sastavljen od  pjesama uz koje sam rastao i koje su mi bile inspiracija, drugi dio je sevdah na moj način i treći dio koncerta su najveći hitovi. Stoga pozivam sve da uživaju.’ .

Ulaznice za ovu neponovljivu koncertnu priču potražite na blagajni dvorane Lisinski ili putem sustava eventim, po cijenama 100/120/140kn.

Dok čekamo koncert u Lisinskom 01.06. uživajte uz aktualni hit Hari Mata Harija u izdanju Hit Recordsa ‘Stara ljubavi’, kojim je nedavno iznenadio svoje obožavatelje 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *