Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kako se nositi s tzv. negativcima – ne bojati se!

anita_zugec_1Puno puta čujem rečenice poput “samo da se riješim ovih negativnosti, negativaca koje me okružuju, onda ću biti dobro”. Vječna enigma: kako izbjeći neželjeno? Kako se otresti, odvojiti od onoga što smatramo negativnim. To je nemoguće dragi moji, čim pobjegnete od jedne situacije, doći će druga. Dokle god vibrirate, odnosno osjećate strah i nesigurnost, dotle ćete ga doživljavati u svojem životu, u svojoj fizičkoj realnosti. Tako funkcionira vibracijska realnost. Što vibriraš to kreiraš ili privlačiš, tzv. zakon privlačenja. Da biste prestali imati strah od negativnosti potrebno je razumjeti da svaki čovjek sebe gleda kao solidnu do dobru osobu i kako svaka osoba na određenoj razini svjesnosti, s određenim informacijama i znanjem koje posjeduje, u određenom trenutku, s podsvjesnim i svjesnim uvjerenjima i traumama, radi kako najbolje zna i može. Dakle, svako djelovanje u određenom trenutku je rezultat svjesnosti i energije tog trenutka, a istovremeno, rezultat svega što je ikada bilo. Svjesnost da svatko uvijek radi kako najbolje zna i može, dat će vam znanje, razumijevanje i suosjećanje.

Shvatit ćete da nitko zapravo sam sebi nije negativac, nego je to vaša percepcija te osobe. Vaš strah je zapravo nesigurnost u sebe, u svoju sposobnost upravljanja vlastitim emocijama i mislima. Kada istrenirate svoj fokus i kada budete mogli usprkos svim vanjskim podražajima ostati u svojoj dobroj vibraciji, spojeni s Izvorom, onda vas, vjerujte mi, ništa neće smetati. Dapače, bit će vam zanimljivo promatrati i ostajati svjesni, širiti svoju dobru vibraciju i tako utjecati na “negativce” da postaju “pozitivci”.

Što je više svjesnosti ili znanja prisutno, to je veći osjećaj lakoće, prihvaćanja, ljubavi i radosti. Zato osvještavajte sebe, ne zbog “negativaca” nego zato da vam život postane lak, uzbudljiv, predivan. Naravno, postoje metode i tehnike kako na brži način postići stanje prisutnosti, kako upravljati fokusom i kako biti svjestan kreator. Za to je potrebna namjera i vježba. Malo meditacije i to je sve. Ništa strašno :)

Ako ne možete sami, barem za prvi puta, pozivam vas na jednu od svojih radionica da praktično prođete primjere.
Voli vas Anita!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *