Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kako ostvariti svoje ciljeve unatoč strahu?

anita_zugec_1Nakon osvještavanja osobe kojoj je najveći neprijatelj strah, shvatila sam koliko toga ne živimo, ne pokušamo, ne iskusimo zato što se bojimo. Velika, velika šteta. Vrijeme se ne može vratiti natrag.

Kajanje nakon propuštenih prilika nema smisla. To je bezvezno trošenje energije. Treba se fokusirati, vizualizirati svoj cilj i nove prilike će se same stvoriti. O tome ne treba brinuti. Onda kada je prilika tu, treba samo zakoračiti. Kako samo, pitate se. Tako.

Strah treba jednostavno priznati i zatim mirno ignorirati. Doslovno promijeniti frekvenciju na prijamniku, u ovom slučaju vašoj glavi. Pazite gdje vam je fokus, ne gubite fokus iako vas boli, iako vas je strah, iako ste nesigurni. Smetnjama umanjite važnost i to je sve.

Ukoliko je strah toliko napadan, tada ga jasno sa stajališta svjesnosti Gospodara svojeg života pogledajte u oči i recite mu: ne bojim te se. Budite odlučni.

Ovo je recept kako se nositi sa strahom. Što god da radite nemojte se s njime boriti, nemojte bježati, nemojte ga se bojati jer mu na taj način dajete energiju i hranite ga. Samo mu priznajte pravo postojanja i zatim se mirno, hladnokrvno odmaknite.

Bit će vam lakše kada znate da je on samo iluzija koju ste sami kreirali. Vi ga stvarate i vi od njega patite. Odlučite okrenuti ploču.

Upotrijebite svoju energiju svjesno za nešto konstruktivno i pozitivno. Strah će uslijed nedostatka vašeg fokusa, vaše energije, slabiti i polako nestati.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *