Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Jeftinije ulaznice za koncert Meshuggah

Za sve ljubitelje žestokog zvuka, ulaznice za koncert se mogu kupiti po akcijskim cijenama do ponedjeljka 21.siječnja 2013. Koncert će se održati u Tvornici Kulture, 29. travnja 2013.
Ekstremni metal genijalci Meshuggah, što na hebrejskom jeziku znači ‘ludilo’, dolaze iz švedskog grada Umea. Karijeru su započeli kao thrash metal bend da bi tokom godina evoluirali u progresivni death metal, radeći to na vrlo spontan i prirodan način bez straha od rizika i eksperimentiranja pa su zbog toga uvijek pobuđivali veliku pažnju i među velikim facama u svijetu metala. Meshuggah su imuni na sve trendove i jednostavno zvuće kao nitko drugi, a nitko drugi ne zvuči kao Meshuggah, te se zbog toga izborili za utjecajnu poziciju u svijetu metala dobivajući mnoga priznanja i nagrade uza svoj rad. Meshuggah na ovoj turneji predstavljaju svoj posljednji album „Koloss“ koji je stilski objedinio sve što je Meshuggah do sada radio, postavši najuspješniji, a mnogi kažu i najbolji album u cjelokupnoj povijesti benda.
Meshuggah će po prvi puta nastupiti u Hrvatskoj 29. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture a jeftinije ulaznice po cijeni od 120 kn za možete kupiti do ponedjeljka 21. siječnja na sljedečim prodajnim mjestima u Zagrebu; Dirty Old Shop – Tratinska 22, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37, Punkt 13 – Ilica 14, Dallas – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14, Tvornica kulture – Ljudevita Posavskog 1, Zona – Trg bana Jelačića 1 (prolaz neboder), Punktshop – Preradovićeva 1, Punkt – Branimir centar, Churchill shop – City centar west, Churchill shop Arena centar, te u Dallas Music Shopovima u Zadru – Široka ulica 2, Splitu – Narodni trg 14, Rijeci – Splitska 2a, Šibeniku – Kralja Tomislava 4. Od 22. siječnja će ulaznice koštati 150 kn, a na dan koncerta na ulazu dvorane 170 kn.Ulaznice se mogu rezervirati (po predprodajnoj cijeni od 150 kn) preko e-mail adresa rezervacije@twilight-mag.net. Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime (max 2 ulaznice na 1 ime) i Meshuggah pod subject e-maila. Ulaznice se podižu na dan koncerta na blagajni dvorane.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *