Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Hrvatska, probudi se! Mališani nas trebaju!

14469567_10209001237682121_4204124382897243009_nHrabra i iznimna Sara Krilj po treći put vodi tešku borbu s opakom bolešću. U svom privremenom domu u Zagrebu, u stanu udrugeLjubav na djelu, primila je glumicu Anu Begić i rukometaša Domagoja Pavlovića kako bi zajedničkim snagama osvijestili probleme s kojima se ovi hrabri mališani susreću svakog dana. Zajedno žele potaknuti sve nas na sudjelovanje u akciji donacijskog koncerta Tamburaške legende za dječji osmijeh. Ovim koncertom prikupljaju se sredstva za tri apartmana u Deželićevoj ulici u Zagrebu, a u kojima borave djeca oboljela od malignih bolesti iz cijele Hrvatske i njihove obitelji za vrijeme liječenja u Klinici za dječje bolesti Zagreb.

”U Zagreb sam došla na liječenje zbog povrata zloćudne bolesti, ovog puta tumora u bedrenoj kostiVjerujem kako ću i ovog puta pobijediti bolest i brzo se vratiti svojim vršnjacima u Slavonski Brod!”, priča četrnaestogodišnja Sara, dok njezina mama dodaje:”Zahvalni smo udruzi Ljubav na djelu koja nam je ustupila ovaj apartman. Sami vjerojatno ne bismo bili u mogućnosti plaćati smještaj, a ovako smo Sara i ja zajedno, što nam je iznimno bitno u danima liječenja”.

Glumica Ana Begić Tahiri i rukometaš PPD Zagreb Domagoj Pavlović apeliraju na sve nas da vlastitim primjerom potaknemo druge i pomognemo da se ovaj cilj ostvari.

”Riječ je o nevjerojatno hrabroj djevojci koja nas vlastitim primjerom i voljom za životom može mnogo toga naučiti”, komentirala je glumica Ana Begić Tahiri te dodala: ”Pozivam sve da nam se kupnjom ulaznica pridruže u Lisinskom. Udružimo se svi zajedno kako bi ova djeca imala zdravije i sretnije sutra”.

Donacijski koncert Tamburaške legende za dječji osmijeh održat će se 9. listopada u 19 sati u KD Vatroslav Lisinski, a nastupit ćeJacques Houdek, Begini, Slavonske lole i Gazde. Prikupljenim sredstvima obnovit će se apartmani, a na taj način ćemo olakšati boravak i liječenje u Zagrebu ovim malim junacima iz cijele zemlje.Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Hrvatskoj godišnje između 150 i 180 djece i mladih oboli od malignih bolesti, a velika većina oboljelih dolazi iz obitelji slabog imovinskog statusa. Zadaća svih nas je pomoći ovim iznimnim ljudima. Razgovor s ovim mališanima daje nam uvid u njihovu veliku zrelost, nadnaravnu borbu za vlastiti život i veliku želju za sretnijim sutra.

14470378_10209001238082131_2572609650233340615_n

”Sara je iznimno hrabra i snažna. Podrška mene i mojih suigrača ide Sari ali i svoj drugoj djeci koja se bore s ovom teškom bolešću!”, izjavio je hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Pavlović.

Ulaznice za koncert Tamburaške legende za dječji osmijeh koji će se održati 9. listopada u 19 sati u KD Vatroslav Lisinski možete kupiti u sustavu www.ulaznice.hr ili na blagajni Lisinskog po cijenama od 70, 80 i 90 kuna.

Video prilog sa Sarom, Anom i Domagojem možete pogledati s nama:

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *