Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Hari Mata Hari i Haris Džinović

Pravi spektakl pun ljubavnih emocija sinoć se ostvario u KC Dražen Petrović. Zagreb je sinoć ugostio legendarne izvođače grupu Hari Mata Hari i Harisa Džinovića. U više od dva sata spektala publika koja je do zadnjeg mjesta
ispunila dvoranu mogla je uživati u vječnim Harijevim hitovima kao što su “Lejla”, “Baš ti lijepo stoje suze”, “Ruzmarin”, “Kao domine”, “Prsten i zlatni lanac”. Haris Džinović također je unio velike ovacije među publiku
već u prvim taktovima svojih pjesama od koji su samo neke “Kako mi nedostaješ”, “Traži, traži”, ˝Muštuluk˝ i druge. Zajedničkog mikrofona Hari i Haris uhvatili su se u pjesmi “Ja ne pijem” koja je plod zajedničkog rada na albumu “Rođena si samo za mene” u kojem se nalazi spomenuta pjesma.

Čast da kao gost na sinoćnjem koncertu nastupi uz Hari Mata Harija i Harisa Džinovića bio je Robert Čolina, koji je sa Harijem zapjevao pjesmu ˝Svi moji drumovi˝.

 

Svatko tko je sinoć bio odnio je sa sobom jedno veliko iskustvo koje će dugo nositi u sjećanju kao neponovljivu ljubavnu odnosno glazbenu poslasticu.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *