Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ekskluzivno u Mulleru kreme dr.Dinka Kaliterne

U trgovini Muller Trg  predstavljena je ekskluzivna linija za njegu kože “beauprox by dr.Dinko Kaliterna” koja pripadnicama ljepšeg spola nudi sve ono što je potrebno za lijepu i zdravu kožu.

Dobrodošlicu svim uzvanicima je poželio gosp.SanelSkenderović prokurist i direktor prodaje Muller trgovina te je izjavio kako su sretni što su ostvarili suradnju sa dr.Kaliternom za ekskluzivnu liniju za žene “beauprox by dr.Kaliterna” .
Proizvodi dr.Kaliterne su dermatološki testirani, ne sadrže parabene i bitno za naglasiti jest da nisu testirani na životinjama, a služe za obnovu i njegu kože uz dokazan efekt pomlađivanja izjavo je sinoć pred mnogobrojnim uzvanicima u svijetu priznati dermatolog dr. Dinko Kaliterna.

Brojna poznata lica moglo se primijetiti među kojima su lijepa Renata Sopek, voditeljice Nives Čanović i Antonija Stupar, Ivana Delač Đolo, Ivana Ergić, glumice Nela Kočiš i Marijana Mikulić, Ana Gruica , Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Vedrana Linardić, Josipa Pavičić, glumica Mia Begović,  Katarina Rožanković sudionica showa “Život na vagi” te mnogi drugi.

Oaza ljepote za muškarce i žene Muller trgovine su izrazile veliko zadovoljstvo i čast što mogu ekskluzivno predstaviti brand koji će voljeti mnoge pripadnice ljepšeg spola, a već sada vlada veliko zanimanje za proizvodima te uskoro najavljuju i proširenje asortimana proizvoda krema” beauprox by Dinko Kaliterna”.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *