Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Eklusivno iz Samsunga

Televizor Samsung 85 S9Tvrtka Samsung  je na ekskluzivnom događanju u izložbeno-prodajnom salonu Sonus Art predstavila impresivni Ultra High Definition televizor, 85 S9. Najveći LED televizor na svijetu svojom je veličinom, izgledom i performansama oduševio uzvanike. Svečano predstavljanje svojim su nastupom upotpunili poznata pjevačica Nina Badrić i legendarni glazbenik Ante Gelo te brojni uzvanici iz poslovnog svijeta i svijeta showbusinessa, kao što su Sandra Bagarić, Ana Stunić, Dejan Lovren, Iva Balaban, Mirela Forić Srna, Antonija Stupar Jurkin, Marijana Batinić, Jelena Perčin, Azer Berber, Mateo Kovačić i Nikki Vuksan.

Samsungov televizor plijenio je pozornost prisutnih. Inkorporiran u okvir minimalističkog stalka ostavlja dojam kao da lebdi u zraku. Njegov ekran je četiri puta veće rezolucije od uobičajenih HD televizora i dijagonale impresivnih 85 inča odnosno 216 centimetara, dok za dobar zvuk brinu zvučnici i subwoofer, ukupne snage 120 vata. U sklopu „premium“ iskustva Samsungovi će ga stručnjaci dopremiti i instalirati na lokaciji kupca. S9 UHD televizor jedini je uređaj koji evoluira. Naime, na postojeći uređaj moguće je priključiti i tzv. „Evolution Kit“, koji dodatno poboljšava performanse uređaja i osigurava kompatibilnost sa svim postojećim i budućim standardima uređaja za reprodukciju.

Ekipa tvrtke SamsungIzuzetno nam je zadovoljstvo što našim domaćim klijentima možemo pretpremijerno predstaviti Samsung S9 UHD televizor, uređaj koji svim svojim karakteristikama odiše Samsungovim bezvremenskim dizajnom i izuzetnim performansama. Vjerujem da će ovaj revolucionarni televizor pobuditi veliki interes u Hrvatskoj – naglasio je Dražen Čučković, voditelj odjela potrošačke elektronike u Samsungu.

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *