Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dječaci u klubu Roko

Po prvi puta u Club Roko dolaze sve popularniji Dječaci, koji će svojim futurističkim beatovima prodrmati cijeli Roko 10. svibnja, s početkom u 22.00 sata.

djecaci

Iako su se prvotno zvali Tesla Stiliti, shvatili su da svoj rad ne mogu prezentirati pod tim imenom, našli su se na pivi gdje su razmišljali o raznim imenima kako nazvati grupu, nakon mnogobrojnih imena koja su bila predložena, Danijelu je bilo dosta svega, nakon čega je rekao: „Kvragu, možemo se onda zvati i dječaci.“ Tom rečenicom je sve dobro nasmijao, ali grupa tada dobiva svoje ime.

Nedugo nakon što su postali Dječaci nastala je i prigodna web stranica koja je svojim otvorenim pristupom prema posjetiteljima i slušateljima postala jedan od najorginalnijih i najkvalitetnijih web stranica bilo kojeg izvođača na hrvatskom web prostoru.

Sve više i više ljudi je počelo posjećivati njihovu stranicu koja je bilježila i do 30000 pogleda dnevno. Dječaci surađuju s najjačim imenima balkanske hip hop scene, dokazuju se nastupima, između ostalog i na ogromnom festivalu EXIT u Novom Sadu.

Drama kako nazivaju svoj prvi album, osvaja Zlatnu Kooglu za album godine, a godinu dana kasnije osvaja Indexi 09 nagradu za hip hop album godine.

Vojko Vrućina, Ivo Sido i Zondo postaju prepoznatljivi po svom futurističkom beatu koji publika s oduševljenjem prihvaća, a svojim tekstovima opisuju svoje raspoloženje, životne probleme, radost i tugu.

 

Inspiraciju crpe u svakodnevnim stvarima koje nas okružuju, te ih na smiješan način pretaču u pjesme koje svakim danom postaju sve slušanije.

„Punjene paprike“, „Lovrinac“, „Narodna“, „Siromah“, „Miris“, „Dalmacija“ su samo neki od već poznatih hitova veselih Dječaka koji će se pjevati ovaj petak u Clubu Roko.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *