Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

CMC i peti put zaredom u Vodicama

cmc_

Mario Kovač, direktor CMC festivala i gradonačelnica vodica Branka Juričev-Martinčev najavili su još više dobre glazbe i još bolji provod u Vodicama nego lani. Uz najbolju hrvatsku glazbu na jedinom hrvatskom diskografskom festivalu zabavljat ćemo se 13. i 14. lipnja. Šesto izdanje CMC festivala donosi nam više od 25 novih pjesama, a ako je suditi po prošlim godinama, i brojne hitove bez kojih neće proći niti jedan ljetni tulum.

13. lipnja - Prvi dan festivala obilježit će veliki koncert izvođača čije ćemo ime otkriti naknadno na jednoj od konferencija za novinare, dok će na maloj pozornici već tradicionalno nastupiti vodička klapa Godimenti kojima će se priključititamburaški sastavi Kas i Vranac te će u manifestaciji Klapa vs. Tambura zabavljati publiku do kasnih noćnih sati.
14. lipnja – Drugi dan je rezerviran za revijalni CMC festival. Na glavnoj pozornici nastupit će više od dvadeset trenutno najpopularnijih imena hrvatske glazbene scene. Večer na glavnoj pozornici nastavit će se atraktivnim koncertom izvođača čije ime ćemo također otkriti na sljedećoj konferenciji za novinare.

cmc_1

Osim glavnog programa i nastupe izvođača na 3 pozornice u petak i 2 u subotu, festival i ove godine nudi mnoštvo popratnih sadržaja, među kojima će biti i tradicionalni After party CMC festivala, sportske igre, promocije….

Lani su, prisjetimo se, među najuspješnijima bile pjesme “Nirvana” Jelene Rozge, “Majske kiše” Teške industrije iKemala Montena, te “Ilegala” Ivana Zaka, a ove godine će nam se s novim pjesmama predstaviti:

Jelena Rozga, Željko Bebek, Tonči Huljić, Magazin, Bosutski bećari, Ivana Kovač, Giuliano, Alan Hržica, Leteći odred, Buđenje, Mladen Grdović, Maja Šuput, Klapa Godimenti, Klapa Sveti Florijan, Alka Vuica, Đani Stipaničev, Igor Delač, Bojan Jambrošić, Kim Verson, Klapa Iskon, Klapa Šufit, Ivan Zak, Luka Nižetić i Silente.

Neke pjesme su već u eteru, a neke se još stvaraju, ali sljedeća dva i pol mjeseca bit će dovoljna da se upoznamo sa svim novim izvođačima, pozdravimo sve povratnike u Vodice i svi se skupa zabavimo u ovom velikom glazbenom putovanju.
Gradonačelnica Vodica Branka Juričev-Martinčev izrazila je veliko zadovoljstvo zbog nastavka suradnje s CMC festivalom, koji se već petu uzastopnu godinu usidrio u Vodicama, a potpisan je i novi četverogodišnji ugovor. Vodičanima CMC festival označava početak ljetne sezone, a za CMC festival Vodice predstavljaju sigurnu luku u koju se iz godine u godinu vraća samo s lijepim sjećanjima.

CMC festival je jedinstveno mjesto na kojem se okuplja najbolja garnitura naših priznatih glazbenika koji se uključuju na poziv matičnih izdavačkih kuća. Festival se također ponosi uspješnom suradnjom s velikim brojem radio i TV postaja – medijskih pokrovitelja bez čijeg sudjelovanja cijeli ovaj projekt ne bi bio moguć.

Emisije “Ususret festivalu” možete pratiti svake srijede u 19:15 sati na CMC televiziji.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *