Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Brojni uspješni glazbenici čestitali Tonyju Cetinskom

toni8Velika proslava 25 godina uspješne regionalne glazbene karijere Tonyja Cetinskog sve je bliža. 11. kolovoza pulska Arena na jednu noć postat će glazbena regionalna oaza. Uoči koncerta, brojni svjetski i regionalni uspješni glazbenici snimili su video poruke putem kojih su čestitali Tonyju Cetinskom uspješnih 25 godina rada i postojanja u samom glazbenog vrhu te su mu zaželjeli sve najbolje uoči predstojećeg koncerta u Puli. Pa su tako video čestitke između ostalih snimili jedan od najvećih svjetskih tenora José Carreras s kojim je Tony imao čast dijeliti pozornicu nekoliko puta, potom regionalne živuće glazbene legende Goran Bregović, Zdravko Čolić i  Dino Merlin, stari morski vuk Oliver Dragojević, glazbena diva Radojka Šverko, Zorica Kondža, Aki Rahimoski i Husein Hasanefendić Hus u ime grupe Parnog valjka te Mladen Bodalec u ime grupe Prljavo kazalište.

Scenografiju za predstojeći koncert potpisuje svjetski priznati arhitekt Ante Vrban, dok će Tony na pozornicu pulske Arene izaći s proširenim glazbenim sastavom te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova kao što su „23. Prosinac“, „Blago onom tko te ima“, „Ako to se zove ljubav“, „Umirem 100 puta dnevno“, „Kad žena zavoli“, „Ja sam zaljubljen“, „Tebe ne bih mijenjao“izvesti i neke svoje stare pjesme koje publika nije imala priliku dugo čuti. Za ovaj koncert se očekuje dolazak publike osim iz Hrvatske i iz Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije i Švicarske. A energija po kojoj je Tony poznat svojevrsna je pozivnica da ne propustite ovaj koncert koji će zasigurno svima ostati u lijepom sjećanju stoga Tony poziva svoju publiku da požure s kupnjom ulaznica.

toni6Okružen svojom, najvjernijom publikom, u svojoj Puli, spreman je za najemotivniji koncert u karijeri, a ulaznice je moguće kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima. Kao i online na www.eventim.hr ulaznice je  moguće kupiti po cijeni od 120 kuna u pretprodaji te 140 kuna na dan koncerta. Tony je za svoju publiku priredio posebno iznenađenje. Svi koji na dan koncerta, pri kupnji ulaznice na blagajni pulske Arene s osobnom iskaznicom dokažu da su rođeni na isti dan kada i Tony, 31. svibnja, dobivaju besplatnu ulaznicu.

Pogledajte video čestitke koje su Tonyju poručili brojni poznati pjevači i glazbenici:

José Carreras https://youtu.be/L7-fdkh8-9s

Goran Bregović https://youtu.be/DM-vEZq8YC0

Zdravko Čolić https://youtu.be/68-XKJ6GsS8

Dino Merlin https://youtu.be/en1-e0YEqfU

Oliver Dragojević https://youtu.be/gyolT0fufCU

Zorica Kondža https://youtu.be/LusvP1FCeNU

Mladen Bodalechttps://youtu.be/wZymXpZm4II

Radojka Šverko https://youtu.be/RLMotHRIJAw

Aki Rahimovski https://youtu.be/eBzDYR_WwmE

Husein Hasanefendić Hus  https://youtu.be/WBFPN4U9ZTA

Foto: Matea Smolčić

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *