Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Bond – četiri gudačke gracije oduševile glazbenim nastupom

bond_quartet8-090818Do dugo u noć Bond, četiri gracije na violini, violi i violončelu, držale su publiku u glazbenom transu na Festivalu Rocks&Stars ali i oduševile mnogobrojnu publiku navijačkim afinitetima.

Tania Davis, Eos Counsell, Gay-Yee Westerhoff i Elspeth Hanson, izvele su sinoć u vinkuranskom kamenolomu 22 skladbe, no Hanson je oduševila mnogobrojnu publiku u trenutku kad se zaogrnula hrvatskom zastavom ističući da je istinski fan Ivana Rakitića, našeg nogometnog reprezentativca. Ne čudi da su ove četiri gracije najbolje prodavani gudački kvartet jer samo vrsni i uspješni u svom stvaralaštvu dobro istraže što njihova publika voli i kako diše.

Bila je to noć za pamćenje jer je publika uživala u vrhunskom spektaklu ljepote, kako glazbenom, tako i atraktivnom izgledu ovih dinamičnih glazbenih gudačkih diva. Svoj su nastup započele sa skladbom Elysium, a večer završile s performansom Bond goes Gaga i gromoglasnim pljeskom.

bond_quartet23-090818(1)

Nakon gudačkih glazbenih diva 15. kolovoza u goste nam dolazi Ricchi e Poveri, poznati talijanski sastav koji je 80-tih prošlog stoljeća žario i palio mediteranskom glazbenom scenom. Sve o Festivalu Rocks&Stars @ Cave Romane koji se održava ovo ljeto, od lipnja do kraja kolovoza, u istarskom Vinkuranu potražite na www.caveromane.com.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *