Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Boban Rajović rasprodao zagrebačku Arenu

SIB_5346Izgleda da će još jedna Arena pokleknuti pred crnogorskim superstarom. Popularni pjevač Boban Rajović prije mjesec dana rasprodao je splitsku Spaladium Arenu, a večeras ga očekuje i prepuna zagrebačka  Arena. Saznavši jučer navečer kako je prodana i zadnja ulaznica, Boban se svojim mnogobrojnim fanovima obratio i video porukom iz svog doma u Kopenhagenu neposredno pred polijetanje za Zagreb.
- Upravo sam saznao da je Arena rasprodana. Želim vam reći da sam trenutno najsretniji čovjek na svijetu i tu sreću želim podijeliti sa svima vama. Arena neće biti samo ispunjena ljudima, nego i ljubavlju te puno pozitivne energije. Potrudit ću se da ovaj koncert vama i meni bude najbolja doć do sada. Vidimo se, poručuje Boban.
Dok ovo čitate, par sati prije ovog koncertnog spektakla, tehničari i produkcija završavaju s postavljanjem pozornice, prateći glazbenici uštimavaju instrumente, a atraktivne plesačice isprobavaju koreografije kako bi večeras od 21 sat u zagrebačkoj Areni popularni Crnogorac pokazao koliko se hrvatska publika i on vole javno. U tome će mu se pridružiti i troje slavnih glazbenih gostiju iz regije čija imena Boban najstrože čuva kao veliko iznenađenje.

Pogledajte video: 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *