Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Bezvremenska moda za moderne žene

MAK3

Uoči nadolazećeg Schwarzkopf Cro A Porter-a, koji će se održati od 23. do 26.10., u prostoru Zagrebačkog Velesajma, modna kuća MAK snimila je svoju kampanju namijenjenu poslovnim i samosvjesnim ženama.

Kolekciju je dizajnirao Teo Perić, a inspiraciju za novu kolekciju pronašao je u ženskoj snazi i Eviti Peron kao jednoj od najfascinantnijih ženskih povijesnih ličnosti. Nova kolekcija nosi naziv Eva i ponudit će izgled za hrabre i moderne žene koje su uvijek spremne otići u nepoznato.

Prilikom izrade ove kolekcije Teo Perić inspiriran je i samim materijalima koji kao da su iz prošlih vremena, koji svojim uzorcima daju dašak nekadašnjeg glamura. U ovoj  kolekciji naglasak je na teksturi, a to naglašava upotrebom različitih materijali poput  pliša, vune, šišanog krzna i svile.

Bilo da je riječ o ženskoj intuiciji, neukrotivoj znatiželji ili njezinoj neočekivanoj snazi da uvijek čini ono sto se od nje najmanje očekuje modna kuca MAK ovom kolekcijom izražava eleganciju u svoj njezinoj prekrasnoj raskošnosti.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *