Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Best Song Ever ruši sve rekorde

1184625 - ONE DIRECTIONSamo jedan dan nakon što je pušten u javnost, spot za novu pjesmu glazbene skupine One Direction, „Best Song Ever“, ruši rekorde! U roku od 24 sata od kada je pušten na platformi VEVO video je pregledan 10,9 milijuna puta! Tim rezultatom oboren je rekord kojeg je do sada držao kontroverzni video spot „We Can’t Stop“ pjevačice Miley Cyrus (10,7 milijuna pregleda u jednom danu).

Članovi skupine One Direction za potrebe spota pokazali su i svoje izrazite glumačke talente glumeći ljude koje možda jesu, a možda i nisu susreli u glazbenoj industriji. Tako Niall Horan glumi izvršnog glazbenog producenta; Zayin Malik preobukao se u seksi asistenticu; Harry Styles s naočalama glumi marketinškog stručnjaka; Liam Payne nastupa kao flambojantni koreograf, a Louis Tomlinson nalik je liku kojeg u filmu „Tropska grmljavina“ tumači Tom Cruise – prevelikog zlatnog lanca oko vrata i obrijane glave.

Pogledajte spot:


Posebna zanimljivost spota je također i činjenica da je ispunjen scenama iz nadolazećeg glazbenog spektakla „One Direction: This is us“ koji će u hrvatska (i svjetska) kina doći 29. kolovoza! Glazbeni spot režirao je Ben Winston, a snimljen je u Miamiju.

O FILMU “ONE DIRECTION: THIS IS US”:

Film One Direction: This is us režirao je Morgan Spurlock (Supersize Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold), a radi se istovremeno o dokumentarnom prikazu i koncertnom  spektaklu u kojem će gledatelji saznati sve o podrijetlu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na X-Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha glazbene estrade. Na određeni način film je također i ljubavno pismo svim obožavateljima skupine One Direction. Redatelj Morgan i njegov tim producenata slijede bend u planiranju i organiziranju njihove nadolazeće svjetske turnere i putem pronalaze zanimljive priče.

Pogledajte najavu filma:

Pogledajte galeriju fotografija:

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *