Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Bajaga & Instruktori nastupili u veličanstvenoj pulskoj Areni!

unnamed(8)Po prvi put u svojoj 35-godišnjoj karijeri Bajaga & Instruktori, jedan od najvećih regionalnih rock ‘n’ roll bendova, nastupili su u pulskoj Areni, jednom od najimpozantnijih spomenika antičkog graditeljstva te najljepših koncertnih prostora na svijetu.

Bajagu & Instruktore u pulskoj Areni dočekalo je više od 5.000 obožavatelja, a oni su im uzvratili sjajnom dvosatnom svirkom. Vidno raspoloženi Bajaga & Instruktori koncert su otvorili s pjesmom “Rimljani” nakon koje su se redali hitovi “Sa druge strane jastuka”, “Godine prolaze”, “Vesela pesma”, “Kad hodaš”, “Život je nekad siv, nekad žut”, “Verujem, ne verujem” i “Tišina”.

Na odličan prijem publike naišle su i pjesme s aktualnog albuma “U sali lom” u izdanju Croatia Recordsa i PGP-RTS-a koji je upravo pred pulski koncert objavljen i na vinilu. “U sali lom”, “Bilo bi lako”, “Severac” i “Može da te ubije grom” donijele su dašak novoga u prepoznatljivoj zvučnoj slici Bajage & Instruktora.

Dva puta su se Bajaga i njegovi Instruktori vraćali na bis te u jedan glas s publikom otpjevali kultne “Tamara”, “Plavi safir”, “442 do Beograda” i “Moji drugovi”. Savršena koncertna večer zaključena je gromoglasnim pljeskom i dubokim Bajaginim naklonom – zvijezde iznad Arene ispratile su rock zvijezde.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *