Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Bajaga i Instruktori na Šalati

BajagaJedan od najpopularnijih bendova u regiji Bajaga i Instruktori, održat će dugoočekivani veliki open air koncert u Zagrebu – u subotu, 8. lipnja 2013., na Šalati. Bajaga i Instruktori na ovom će koncertu ugostiti i brojne glazbene prijatelje, koji će dodatno pridonijeti spektaklu.

- Nikad do sada nismo svirali na Šalati. Drago mi je da je konačno kucnuo čas za to, pogotovo što je to prostor na otvorenom i odličan je za rokenrol. Pomalo podseća na naš Tašmajdan. Inače, na ovoj turneji “Daljina, dim i prašina” uglavnom sviramo otvorene prostore. Zagrebačka publika nas je uvek sjajno primala. Nismo skoro svirali u Zagrebu, a pošto sada imamo novi album “Daljina, dim i prašina” , eto odličnog povoda da posle dužeg vremena odsviramo veliki zagrebački koncert. Šalata će biti veoma blizu i našeg velikog beogradskog koncerta. Spremamo se ozbiljno za oba koncerta, tako da ćemo na Šalati biti u top formi. I naravno biće dosta iznenađenja - rekao je Bajaga.

Bajaga i Instruktori prošle su godine objavili hvaljeni album ‘Daljina, dim i prašina’, promoviran singlovima ‘Ako treba da je kraj’, ‘Vreme’ i ‘Daljina, dim i prašina’, a nedavno su album promovirali i na izuzetno uspješnom koncertu u Ljubljani. Informacije o cijeni ulaznica i pretprodajnim mjestima bit će objavljene naknadno.

Pogledajte sjajni videospot za aktualni singl ‘Daljina, dim i prašina’!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *