Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Antonija Blaće, Iva Balaban i Iva Jerković snimile atraktivnu kampanju

Iva Jerkovic, Antonija Blace, Iva BalabanPoliklinika Milojević u posljednjih je nekoliko godina postala nezaobilazno mjesto mnogih koji žele izgledadi mlađe, ali koji svoj novi mladoliki izgled žele bez bolnih kirurških tretmana

Nikola Milojević već je godinama jedan od najboljih i najcjenjenijih estetskih doktora u Hrvatskoj i liječnik kojemu se s velikim povjerenjem u ruke predaju mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske. O njegovoj stručnosti i kvaliteti rada najbolje će reći teza da je do sada napravio više od 20.000 tretmana botoksom zbog čega su ga engleski mediji i nazvali londonskim kraljem botoksa. Doktor Milojević naklonost pacijentima stekao je svojim ležernim pristupom, ali i vrhunskom profesionalnošću koja ga je dovela u sam vrh hrvatske estetske kirurgije.

Antonija Blace

Uz botoks tretmane doktor Milojević specijalizirao se i na području dermalnih filera. A i na ovom području svoga rada broji gotovo 20.000 pacijenata, od čega je čak 5000 zahvata otklanjanja podočnjaka nekirurškim načinom. Upravo mu je činjenica da pomlađivanje lica radi nekirurškim tretmanima, što se neformalno zove i ‘butterfly facelift’ donijela status koji trenutačno uživa i koja ga čini jednim od najtraženijih estetskih liječnika. ‘Butterfly facelift’ metodu je sam izumio i neprestano ju usavršava, a kombinacijom filera, botoksa i Obagi krema bez skalpela donosi revolucionarne promijene u tretmanima pomlađivanja lica.

Iva Balaban

Unatoč činjenici da je estetska kirurgija njegov životni poziv, ideja vodilja doktora Milojevića je da ni u čemu ne treba pretjerivati i da se uvijek treba težiti prirodnom izgledu. Vođen svojom idejom i vizijom i svoje tretmane prilagođava svojim postulatima, pa su tako njegovi najtraženiji tretmani: nekirurško oblikovanje nosa, nekirurško uklanjanje podočnjaka, i nekirurško zatezanje kože oko brade. Ovim zahvatima doktor Milojević u kratkom vremenu omogućuje preobrazbu, ali nježno i  neagresivno omogućuje svojim pacijentima da se osjećaju, a što je najvažnije i izgledaju bolje.

Iva Jerkovic

Uz sve navedeno poliklinika dr. Milojevića ima i laserski centar za rješavanje raznih problema, od uklanjanja kapilara, pigmentacije, dlačica, preko zatezanja i pomlađivanja kože, do nekirurškog oblikovanja tijela. Želeći uvijek biti na vrhu ponude estetskih tretmana, Poliklinika Milojević prva je uvela najmoderniju metodu pomlađivanja kože injektiranjem plazme. Tako se prvi put u Hrvatskoj nudi zahvat na koji su prije išli uglavnom vrhunski sportaši da bi što prije zaliječili ozlijede. Korisnicima se omogućuje i dermalni roller, ali i najbolji frakcijski laser. Poliklinika dr. Milojević je prva u cijeloj regiji uveli Vaser lipo metodu, ultrazvučnu liposukciju koja oblikuje tijelo bez opće anestezije. Ta metoda oblikuje mišiće, radi transfer masnog tkiva u druge dijelove tijela i zateže ga.

Antonija Blace, Iva Jerkovic, Iva Balaban

Poliklinika Milojević ima i najbolju svjetsku dekorativnu kozmetiku. Tako šminka iz kolekcije Jane Iredale, na bazi minerala, omogućuje koži da diše i ne oštećuje je, nego štiti. Kozmetika SkinCeuticalsa poboljšava zdravlje kože i sprečava njezino starenje, a temelji se na dugogodišnjim znanstvenim istraživanjima dok su Dermalogica proizvodi bez štetnih sastojaka i alergena, pogodni za svaku dob i sva godišnja doba. Poznate su njihove kreme za zaštitu od sunčeva zračenja. A u ponudi je i Obagi tretman, koji je apsolutni hit za uklanjanje pigmentacije.

Foto: Maja Kljajić

Styling: Petar Trbović

Hair: Roman Milašinović

Make up: Dajana Pajkić

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *