Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

2014. godina u znaku Mjesečeve magije

Kllea_Wega_horoskop_naslovnaJoš malo i otkucat će zadnji sati, minute i sekunde gdje ćemo ispratiti s olakšanjem nam staru godinu, a Mjesec će nam se ustoličiti kao nebeski vladar i osvjetljavati naš životni put u 2013 godini.

Tijekom svoje vladavine mnoge će iznenaditi promjenama dugoročnog karaktera, a u naše će živote unijeti više osjećaja i senzibilnosti.

Uz to, on je glavna injekcija za sve oblike inspiracije, koji pritom uz ostali planetarni potpis neće ostati samo na ideji, nego se i ostvariti u pravo vrijeme na pravom mjestu…

Naravno, generalno neki znaci će se morati više potruditi, a neki će naprosto biti miljenici zvijezda.

 

 

OVAN  21.03. – 20.04.

Uložite u znanje
Rukovođeni svojom intuicijom, osjećajima i maštom, u godini pred vama moći ćete dospjeti gdje god poželite. Poslovna situacija bit će sve bolja, a vaša karijera će se naći u usponu, posebno od srpnja. Pored naglašenih sposobnosti koje će prepoznati vaši autoriteti, moći ćete računati i na jednako važnu komponentu sreće, pa će vam uspjeh biti zajamčeni.
Kada je ljubav posrijedi, pred vama je dinamičan period. Već sami početak godine, travanj i kolovoz donosi vam poboljšanje u ljubavnom i seksualnom životu. Brzo ćete se zaljubljivati, no, ako vam druga strana bude statična i nespremna na bilo kakve iskorake od uobičajenog, mogući su ozbiljni problemi, ili nagli prekidi uzrokovani vašim nezadovoljstvom i potrebom za promjenama.
Bit ćete zaštićeni od većih tegoba, osim u travnju i srpnju gdje ćete biti pomalo brzopleti i moguće su ozljede, kao i nagle upale.

 

BIK  21.04. – 21.05.

Napori ovjenčani uspjehom

Nastavak ne harmoničnog Saturna u Škorpionu, slijedećih dvanaest mjeseci će vam ispuniti neprestanom borbom i emocionalnom napetošću. Očekuju vas promjene koje ćete na početku teško prihvatiti. U nekoliko navrata, posebno u veljači, kolovozu i studenom činit će vam se da ste na krivom putu, posebno što će vam izostati potpora bližnjih. Srećom, bit ćete dovoljno tvrdoglavi i uporni pa ćete se nastaviti boriti i na kraju polučiti uspjehe.
Vaše emocije će proći kroz bure i oluje koje će samo prave ljubavi uspjeti preživjeti. Najviše sklada možete očekivati u ožujku i drugoj polovici godine kada Jupiter uđe u znak Raka. Tada će vam osjećaji biti uzvraćeni, a vaše veza hraniti će se obostranom pažnjom i nježnošću. Najveći problem će vam biti što ni sami nećete znati što želite, osjećate, a pritom ćete sumnjati u partnerove emocije i vjernost.
Moguće su vam poteškoće zbog oslabljenog imuniteta,  a pored standardnih sezonskih bolesti, postoji mogućnost da se zarazite od spolno prenosivih bolesti.

 

BLIZANCI  22.05. – 21.06.

Naoružani optimizmom i vjerom u ljubav

S Jupiterom u vašem znaku do kraja lipnja i Saturnom u kući posla, karijera će vam biti u usponu. Naglašena vam je snažna mentalna aktivnost, potreba za doškolovanjem i stručnim radovima. Ne zanemarite vanjski dojam i način na koji komunicirate s drugima, jer često ćete biti u situaciji d vas ocjenjuju na osnovu prvog dojma i nastupa u javnosti.
Ljubavna struja drmati će vas već od samog početka godine. U vama će se probuditi uspavane emocije i strast, bit ćete ustreptali i osjetljivi, a zbog ljubavi biste mogli malo i zanemariti posao. Ako u nekim specifičnim situacijama tijekom ožujka i rujna ne budete znali ili pak htjeli se jasno odlučiti, prizvati ćete oblake pune obmane i nered u vašem srcu postati će još veći.
Briga o zdravlju i izgledu postati će imperativ, posebno što ćete u prvoj polovici godine biti skloni debljanju  Odlučite li se na promjene navika, imate podršku planeta za ostvarenje želja.

 

RAK  22.06. – 22.07.

Čuda su moguća

Vi ćete zasigurno ove godine biti miljenici zvijezda, posebno od kraja lipnja kada Jupiter uđe u vaš znak. Prilika za zaradu će biti dosta i dobro će vam ići sve čega ćete se primiti. Poslovne mogućnosti će vam se pružati na svakom koraku, a na vama je da izaberete one vama najzanimljivije. Pripazite samo a se ne uljuljuškate u osjećaj da vam je svijet na dlanu i da zbog toga propustite uzeti maksimum koji možete.
Na ljubavnom planu ova će godina biti vrlo uzbudljiva, kako za one koji su slobodni, tako i za one koju su u vezi. Privlačnost i osjećaj ljubavnog prepoznavanja i pripadanja bit će toliko jak, da bi ste se vrlo brzo mogli odlučiti na zajednički život, zaruke, vjenčanje ili raditi na potomstvu. Posebno ključni mjeseci će vam biti ožujak, srpanj, rujan i studeni.
Zdravstvena situacija će biti stabilna, no pripazite da se ne udebljate, posebice oni koji već imaju problema s tlakom i kolesterolom.

 

LAV  23.07. – 22.08.

Poslovno sazrijevanje

Tijekom cijele godine balansirati ćete između materijalnih i duhovnih težnji, javne i skrivene veze, želje za putovanjima u nepoznato i potrebe za obiteljskom sigurnošću. Vaše ambicije će se povećati, pa će mnogi među vama nezadovoljni postojećom situacijom mijenjati posao. U slučaju da ste dosada olako shvaćali svoj položaj, mogli biste se naći u situaciji, posebno u veljači i studenom da vas pretpostavljeni pozovu na red.
Ponekad će vam se činiti da ste u vlasti svojih osjećaja i da netko drugi rukovodi vašim ljubavnim postupcima. S druge strane, doživjet ćete i nezaboravne, sretne trenutke, posebno u travnju i kolovozu, veliku strast i emocionalno zadovoljstvo. Napokon ćete naći osobu kojoj ćete htjeti pripadati dušom i tijelom. No, kako će vrijeme odmicati, više će biti izgledno da će to biti neki ljubavni trokut koji bi vas mogao mentalno iscrpiti.
Način života koji vodite odrazit će se na zdravlju, pa zbog pada imuniteta moguće su alergije, problemi s probavnim traktom i želucem.

 

DJEVICA  23.08. – 22.09.

Napokon dobre prilike za zaradu

Bez obzira kojim se poslom bavili, na području financija možete očekivati stabilnu financijsku godinu i mogućnosti veće zarade, kao i dodatnih poslova. Iako u ovoj godini ne bi trebali preživljavati neke veće krize, ožujak je mjesec bi mogao trpjeti obiteljski i emotivan život. Nemojte biti previše osjetljivi i ne reagirate naglo.
Svi oni koji žele naći partnera s kojim bi ušli u dugotrajnu vezu ili brak, u ovoj godini mogu očekivati ispunjenje svojih želja.  Bit ćete netipično za vas izuzetno prijemčivoj  željni topline doma i sve ono što uz to ide. Privlačiti će vas romantične šetnje uz obalu mora, večere uz svijeće, a vrlo lako bi se mogli odlučiti i na majčinstvo.
Zdravlje će biti ovisno o vašem raspoloženju. U slučaju da putujete u strane krajeve, budite oprezni i poduzmite sve mjere opreza od zaraznih bolesti.

 

VAGA  23.09. – 22.10.

Vrijeme ugodnih druženja i putovanja

Poslovna situacija će uglavnom biti stabilna i bez većih promjena. Međutim, s vremena na vrijeme će vam se događati i situacije koje nećete moći kontrolirati, posebno u travnju. Nastojite biti racionalni u trošenju novca, pa biste mogli i uštedjeti. Brzo i spretno ćete rješavati poslovne zadatke, čime ćete se istaknuti među konkurentima i tako si priskrbiti bolju zaradu. Čuvajte se krađa i prijevara na radnom mjestu.
Iako ćete svojim izgledom i ponašanjem plijeniti pažnju suprotnog spola i teško će vam bilo tko odoljeti, nekako će vam biti dosta avantura i afera.  Vaše srce će moći osvojiti jedino osoba koja će se jako truditi oko vas i koja će vam dati dovoljno vremena da razmislite. Neka dugogodišnja prijateljstva mogla bi u kasno proljeće postati velika ljubav.
Iako će vam zdravlje u ovoj godini općenito biti dobro, čuvajte se infekcija, a posebnu pažnju obratite na mjehur i to na proljeće i zimu.

 

ŠKORPION   23.10. – 21.11.

Godina ključnih zaokreta

Godina Mjeseca sa Saturnom u vašem znaku, donijet će vam promjene na svim planovima. Ljubavna situacija će se uzburkati, a poslovi će krenuti nabolje. Više ćete razmišljati o sebi i o tome što želite od života. U vama će se probuditi nove ambicije. U svibnju i kolovozu bit ćete izuzetno razdražljivi, često ćete mijenjati mišljenja i agresivno ćete se obraćati ljudima koji se ne slažu s vama. Nemojte odmah reagirati na prvu loptu.
Ljubavni i emotivni život će vam dosta oduzimati energije. Ukoliko ste slobodni, mogla bi vam se pojaviti osoba koja će vam potpuno zaokupirati pažnju. Ta osoba će imati jako veliki utjecaj na vas i činit će vam se da zbog nje gubite tlo pod nogama. Željeti ćete odnos staviti u neki okvir, ali vam to neće uvijek uspijevati, što će vas činiti nemirnima.
Imunitet će vam biti nešto slabiji nego što je to uobičajeno, pa se nemojte previše naprezati, a ako niste dugo bili kod liječnika, obavite preventivne preglede.

 

STRIJELAC  22.11. – 21.12.

Uživajte u bogatim Jupiterovim darovima

Pod blagoslovom Jupitera i inovativnog Urana, uspjeh i napredovanje bit će neupitni. Okolnosti će biti na vašoj strani, uživati ćete podršku autoriteta, a moći ćete računati i na faktor sreće, što će doći posebno do izražaja kada su financije u pitanju. Uz malo truda, hobiji i zanimacije mogli bi postati zamjetan, pa čak i osnovni izvor prihoda. Probudite uspavane talente i angažirajte se više u područjima koja iziskuju kreativni iskaz.
U pravom smislu ovo će biti godina velikih ljubavi. Svi oni koji željno iščekuju svoju „drugu polovicu“, maštaju o strastvenoj vezi, romansi, šaputanjima na jastuku, pa i o trudnoći i djeci, doći će na svoje. Na vama je samo da prepoznajete prilike i da ih iskoristite. Spremno otvorite vrata ljubavi, prepustite se osjećajima i uživajte u poklonjenjima darovima.
Bit će važno održavati tjelesnu formu. Ne budite pasivni i izbjegavajte predugo sjedenje za radnim stolom.

 

JARAC  22.12. – 20.01.

Bit ćete na meti udvarača

Posao i financije bit će čvrsto isprepleteni. Vlastiti rad bit će najbolja garancija zarade i najsigurniji izvor prihoda. Iako će vam posao pružati osjećaj zadovoljstva, s vremena na vrijeme morati ćete se suočiti sa Plutonovim i Uranovim izazovnim aspektima koji će izvući na površinu neke  potisnute probleme. Htjeli vi to ili ne, morati ćete se suočiti sa nekim bolnim iskustvima i konačno ih razriješiti. Oslonite se na pomoć osobe u koju imate povjerenja.
Ulaskom Jupitera u vama opozicioni znak Raka krajem lipnja, za vas počinje vrlo značajna zbivanja kada je riječ o ljubavi i partnerskim odnosima. Ljubavni odnos bi lako mogli biti povezani sa poslom, pa tako uz poslovne večere i dogovore uz kavu, mogu se razviti jake ljubavne i strastvene priče. Posebnost vašeg ljubavnog života će biti studeni i prosinac, kada će Venera iz vašeg znaka vam podariti sve što ste dugo sanjali.
Dobru formu i zdravlje prvenstveno ćete zahvaliti pravodobnoj prevenciji. Bit će važno reagirati na svaki signal nepravilnog rada organizma.

 

VODENJAK  21.01. – 18.02. 

Savladajte izazove samokontrolom

Vibracije Saturna u Škorpionu i Plutona u Jarcu stavit će na kušnju kvalitetu ljubavnih i međuljudskih odnosa. Pojačana je mogućnost pogrešnih procjena, zabluda i krivih postupaka, pa nastojite dobro razmisliti prije bitnih životnih odluka. Budite tajnoviti i nedokučivi, ponekad i mudri – ne govorite drugima sve što mislite i svoje planove i namjere zadržite za sebe.
Ljubavni život bit će obilježen usponima i padovima. Nećete lako postizati ravnotežu, a ako ste u dugoj vezi ili braku, susret sa bivšom velikom ljubavi, uznemirit će vas više nego što ste očekivali. Preispitivati ćete postojeći odnos i poželjeti barem nakratko zaboraviti da ste u vezi. Mnogi među vama neće odoljeti iskušenju, a upravo to iskušenje moglo bi ih „koštati“ prekida.
Slobodne aktivnosti i hobiji bit će važni za obnavljanje energije, opuštanje i postizanje unutarnje ravnoteže.

 

RIBE  19.02. – 20.03. 

Usvajanje novih ljubavnih lekcija

Uskladite li razum i osjećaje, pred vama je godina velikih postignuća. Savjesnost i odgovornost odvesti će vas do uspjeha. Godina vam je pogodna za nove investicije, širenje poslova i poduzetništvo u cjelini. Ne očekujte pritom jednostavna riješena. Uz dobar, realan plan djelovanja i nužnu podršku drugih, vaše ideje će pasti na plodno tlo, posebno od srpnja kada vaš suvladar Jupiter bude bio u Raku.
Ploviti ćete pomalo nemirnim ljubavnim vodama. Neptun u vašem znaku „bacati“ će vas na „oblak“ s kojeg nećete htjeti sići. Svemir vam na jedan način postavlja kao zadatak usvajanje novih ljubavnih lekcija. Mogli biste biti sami duže nego što ste na to navikli i nego vam odgovara, a mogla bi vam ući u život jedna starija osoba koja će vas osvojiti svojim bogatim životnim iskustvom.
Podsvijest će vam biti jaka. Više nego ikada snovi će vam biti snažni. Emocionalna ravnoteža i unutarnji mir bit će iznimno važni za zdravlje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *